Veče posle: Kuda za reprizu Nove godine?

Rasterećeni od pritiska da moramo izgledati savršeno u tek kupljenim toaletama i svežim frizurama, možemo da uživamo u provodu punim plućima. Još jedna “olakšavajuća okolnost” reprize je ta što mobilni telefon možete odložiti, bez razmišljanja da ćete nešto važno propustiti. Sve važne pozive i poruke ste razmenili još juče, a i ljubljenje u ponoć ume da bude ponekad zamorno.

(old_image)

U novogodišnjim haljinama se ne igra baš lako a i friuzuru nije lako održati..

Pošto smo se složili da je repriza prva stvar, sada ostaje pitanje gde otići tog famoznog prvog januara. Već ste se dovoljno istrošili, pa je važno da odete u klub gde se ulaz ne plaća i veče reprize je jednako ( makar za vaš novčanik) kao i svako drugo.

Predlažemo vam klub sa fantastičom armosferom i živkom svirkom koji se defintivno izdvojio u burnom beogradskom noćnom životu. U top pet klubova sa živkom svirkom klub InBox je izabran za najbolji. Enterijer je moderan i svetski. Atmosfera je vrhunska, pa ako jednom dođete u InBox sigurno ćete postati stalni gost. Popluacija koja dolazi u klub InBox je pretežno starija. Da bi repriza bila "prava" zadužen je Oliver Stoiljković i bend kao i za Novu godinu.

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još