Nataša Bekvalac: Nemam planove u vezi sa venčanjem

Nataša Bekvalac, jedna od najtraktivnijih pevačica, ima razloga da pamti godinu za nama po lepim stvarima koje su joj se desile i na privatnom i na profesionalnom polju. Svakako, ono o čemu se najviše pisalo u proteklih 365 dana je njena emotivna veza sa manekenom Vladom Vuksanovićem, sa kojim se nedavno verila, ali ubrzo i prekinula veridbu, a za naš list je prvi put pričala o toj temi.

Bekvalčeva ekskluzivno za „Alo!”, prvi put posle raskida sa Vladimirom Vuksanovićem, otkriva svoja osećanja i planove za budućnost

- Nisam neko ko preterano voli da rezimira i analizira stvari i vreme koje je prošlo niti sam neko ko preterano planira budućnost. Godina koja je iza mene bila je uspešna, imala sam mnogo nastupa, tri potpuno različita hit singla koji su obeležila 2013. godinu. Cele godine sam radila da Hanin i moj pomalo haotičan ii neorganizovan život dovedem u red, što će se početkom 2014. i dogoditi.

Kako se osećaš nakon svih trzavica koje su pratile tvoju vezu sa Vladimirom Vuksanovićem?

- O jedinoj sferi svog života za koju smatram da imam pravo da je zadržim za sebe nerado govorim, iako znam da je prirodno da postoje ljudi koje to interesuje. Smatram neumesnim da o toj sferi javno govorim. Sve je kako treba da bude.

Planiraš li svadbu i proširenje porodice?

- Nikada nisam govorila ni o jednoj ni o drugoj temi, pa neću ni sada. Mogu samo da vam kažem da nemam planove u vezi s venčanjem.

Ove godine i Hana je krenula u školu. Da li se navikla i uspevaš li sa njom da radiš domaće zadatke?

- Kao i svakom posvećenom i brižnom roditelju, moj radni dan počinje u 8 sati jer Hana u 9 treba da bude u svojoj školi. Mnogo sam se trudila da bih je upisala baš u tu školu, u kojoj deca završavaju domaće zadatke, tako da potpuno relaksirana mogu da se vrate kući. Vreme do spavanja provedemo u igri, posvećene jedna drugoj.

Da možeš da promeniš nešto u svom životu i postupcima iz prošlosti, šta bi to bilo?

- Ja jesam sanjar i neko ko mnogo mašta, ali ipak sam svesna da stvari iz prošlosti ne mogu promeniti niti da takva novogodišnja želja može biti ispunjena. O stvarima koje ne mogu da menjam i ne razmišljam.

Vreme je praznika. Da li ti i Danilo uspevate da priuštite Hani da ih provedete zajedno?

- Hana je srećna devojčica, odrasta okružena ljubavlju oba roditelja i ima bajkovito i bezbrižno detinjstvo. Ponekad porodica na okupu ne znači ljubav, a ponekad ljubav bez porodice na okupu znači mnogo više.

Kako ste Danilo i ti uspeli da prevaziđete sve nesuglasice posle razvoda i kako se konsultujete u vezi s Haninim vaspitanjem?

- Danilo ima potpuno poverenje i nijednu zamerku kada je moje majčinstvo u pitanju. Budući da se naš odnos zasniva isključivo na stvarima vezanim za Hanu - nemamo nesuglasica.

Da li je Hana muzikalna i kako bi ti reagovala kada bi odlučila da joj muzika bude opredeljenje?

- Hana je izuzetno muzikalna, ali ja nisam ambiciozna majka koja će više nego što detetu prija forsirati njegov talenat. Ide na hor i njen prvi javni nastup doživela sam veoma emotivno i bila veoma ponosna. Ne bih volela da se profesionalno bavi muzikom, ali sutra ću podržati svaki njen izbor.

Izvor: Alo

Pogledajte još