Cice koje su obeležile godinu iza nas

Na kraju godine red je da povučemo crtu i prisetimo se koje su to dame koje su zasijale u 2013. Izabrali smo 13 lepotica, ali vas častimo i sa "bonus cicama".

13. Kara Delevinj

Mnoge poznate dame su pale na čari Leonarda Di Kaprija, ali Britanka Kara Delevinj može da se pohvali da ga je odbila.

Cela Britanija je luda za njom, a ove godine je premijerno nosila reviju "Viktorijas sikret".

Njene najbolje prijateljica su Rita Ora, Rijana i Kejt Mos a za kratko vreme je izgradila imidž loše devojke, jer su u medijima osvanule njene fotografije u pijanom stanju, a i slikala se i u toplesu za “W” magazin.

Neko bi rekao, “lako je njoj kad ima poznatu kumu”. Glumica Džoan Kolins (80) koja i dalje izgleda sjajno, za Karu Delevinj kojoj je kuma, ima samo reči hvale. Kaže da poznatoj mankenki ne treba nikakvo savetovanje, jer ume da donese sjajne odluke.

U ovoj godini uspela je čak i da zađe u lezbijske vode i to sa ni manje ni više nego, tpodjednako "divljom" Majli Sajrus.

12. Hele Torning-Šmit

Premijerku Danske, retko ko će zapamtiti po dostignućima u politici. Nakon nedavnog flerta sa predsednikom Amerike Barakom Obamom, na komemoraciji Nelsona Mandele, premijerka će pre biti upamćena po nedoličnom ponašanju.

Zgodna plavuša je na neki način uspela da zavede američkog predsednika, što se prema fotografijama koje su obišle svet nije dopalo njegovoj suprugi, Mišel. Hele i Obama su sedeli jedno pored drugog, ćaskali, smejali se, da bi se na kraju i slikali.

U privatnom životu danske premijerke, skandali su vezani pre svega za njen brak sa Stivenom Kinokom, sinom uglednog britanskog političara Nila Kinoka. Oni žive razdvojeno, a počele su da kruže i glasine kako je Nil zapravo biseksualac ili gej. Hele tvrdi da to nije istina. Premijerka ipak pronalazi i vremena da se pozabavi i ekonomskim prosperitetom svoje zemlje.

11. Vanja Hadžović

Vanju retko ko zna po imenu. Ostaće upamćena kao seksi savetnicu iz Ministartva spoljnih poslova, a u prvom planu će biti njene golišave fotke i sumnjiv način kojim je došla do ministarstva.

Savetnica je skrenula pažnju na sebe i fotografijama iz provoda a ubrzo se saznalo I za njenu nekadašnju romansu sa sadašnjim verenikom Nataše Bekvalac, manekenom Vladom Vuksanovićem, dok se spekuliše da je uspela I da privuče pažnju glumca Sergeja Trifunovića.

Vanja je na kraju sama odlučila da uzme radnu knjižicu, pre isteka “mandata”, a u Ministarstvu je radila od februara ove godine, zahvaljujući kumovskim vezama. Posle samo nekoliko meseci upisala je i Diplomatsku akademiju što samo po sebi predstavlja kuriozitet.

10. Nikolija Jovanović

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, u ovog godini je uspela da privuče pažnju na sebe, iako je sa makom ranije učestvovala u rialitiju "Surviver".

Ona je pred kraj godine snimila je izazovan spot za pesmu inspirativnog naziva “Nikolija”. Polugola,uz zavodljiv i mazni glas, pored nje u spotu se pojavljuje i Milan Stanković što je pokrenulo buru tračeva i nagađanja da su njih dvoje u vezi.

Nikolija je pak potvrdila da je u vezi sa košarkašem iz Nigerije Atanasiosom Adetokunbinom i rekla da joj kod muškarca nije bitna boja kože, već da ima mnogo para, kako se ne bi “grebao” od nje.

Mlada pevačica, krenula je maminim stopama, za koju je nedavno izjavila da je “bolja riba od Merlinke”.

(old_image)
Slika: Instagram

9. Kloi Morec

Glumicu Kloi Morec otkrili smo u rimejku Brajana De Palminog horora “Keri”, u kome je igrala naslovnu ulogu, namučenu srednjoškolku sa telekinetičkim moćima.

Glumi upečatljivo i budi osećanja, a ima samo 16 godina. Zato se i našla na ovoj našoj listi

8. Kendal Džener

Na listi se ove godine našla I Kendal Džener, polusestra Kim Kardašijan koja je na sebe skrenula pažnju između ostalog, i zbog veze sa Harijem Stajlsom, pevačem benda “One Direction”, koji njenu sliku čak drži na masci svog telefona.

Kendal je u novembru je proslavila tek 18. rođendan, a sebe je tom prilikom častila tako što je zakupila ceo zabavni park “Six Flags Magic Mountain” u Los Anđelesu.

Izgleda da sve sestre Kardašijan, malo je reći, uživaju, u trošenju basnoslovnih suma novca, a Kendal za starijim sestrama ne odudara ni u tome što voli da pokazuje grudi.

Doduše, upravo se po oblinama i razlikuje od sestara.

7. Nevena Ignjatović

Mesto na ovoj listi Nevena je zaslužila i kao najbolja srpska skijašica ali i kao devojka sa oblinama na kojima svako može da joj pozavidi.

Ima samo 23 godine. Ove godine je zabležila nekoliko dobrih rezultata a jedan od njih je i prvo mesto na noćnom slalomu na Univerzijadi u Trentinu i tako je donela četvrtu medalju Srbiji na ovom takmičenju. Njenom pojavom srpsko skijanje je doživelo renesansu.

O ambicijama u skijaškoj sezoni 2013/14. kaže da joj je cilj top trideset u trkama Svetskog kupa. Svi smo uz nju i bodrićemo je i u narednoj godini. Nevena, samo napred!

6. Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović se na domaćoj sceni probija na najbrži mogući način, snimanjem seksi spotova . Jedan od njih je i za pesmu “Alibi” u kome se pojavljuje i Dragana Mićalović, sestra poznate glumice Slobode Mićalović.

Zovu je novom Radom Manojlović.

Ove godine se neko "neslano našalio" na njen račun, pa je tako bila procurela i vest kako je poginula, a preneli su je neki domaći mediji.

Rođena je 1991. godine u Švajcarskoj.

5. Brankica Sebastijanović

Brankica i Miloš Biković, sa kojim je i privatno u ljubavnoj vezi na dobrom su putuda preotmu titulu naj TV para od "ranjenog orla" i Slobode Mićalović.

Njih dvoje igraju par u novoj tv adaptaciji romana Mir Jam, “Samac u braku”. Serija bi trebalo da počne da se emituje na proleće.

Brankica je studentkinja četvrte godine Fakulteta dramskih umetnosti, trenutno priprema i diplomsku predstavu, a igra i u “Sinđelićima”.

Nedavno je bila i gošća u našoj redakciji kada je uređivala portal “Žena”.

4. Helen Flanangan

Britanska glumica snimila je golišavi božićni foto-sešn, a slike koje su se proširile brzinom svetlosti podelila je sa fanovima na Instagramu.

Golišave grudi prekrivenih samo rukama, crvene gaćice i šljokice sasvim su dovoljne da svima proradi mašta.

Hju Hefner, vlasnik “Plejboja” toliko je bio impresioniran njenom pojavom da je lično želeo da pregovara sa njom oko fotografisanja za ovaj magazin. Helen je svesna svojih kvalieteta, pa je čak sama za svoje grudi rekla kako su najbolje koje je ikada videla i kaže da hoće da se potpuno skine za "Plejboj". Čekamo.

3. Maša Pavlović

Novosađanka Maša Pavlović (22) je seksi partnerka glumca Nikole Koja u novom televizijskom šou programu “Šou svih vremena”.

Maša je prvakinja u šou densu. 2008. je đuskala i na Čolinom solističkom koncertu dok je izvodio numeru “Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi”, da bi je Čola pozvao te iste godine da sa njim otpleše, tačno u ponoć, na novogodišnjem koncertu na Trgu u Novom Sadu.

Već se ostvarila u ulozi majke, ima jednoipogodišnju ćerku Ninu koja već zna da uradi špagu.

2. Katarina Čas

Katarina je nešto najbolje iz Slovenije. Ona je uspela da baci na kolena Holivud, ulogom zanosne lepotice u novom filmu Martina Skorsezea “Vuk sa Vol strita”.

Nakon što je glumila u hrvatskom serijalu “Pod sretnom zvijezdom”, agent joj je dogovorio audiciju za film sa Leonardom Di Kapriom.

I dalje je verna životu u Ljubljani, gde uživa u vezi sa dugogodišnjim dečkom, glumcem i voditeljem Ladom Bizovičarom.

1. Adel Eksarčopulos i Lea Sejduks

Privukle su pažnju scenama lezbijskog seksa u filmu “Plavo je najtoplija boja” koji je ove godine pobedio na festivalu u Kanu.

Koliko su bile ubedljive najbolje govori to što su mesecima morale svima da objašnjavaju kako scene seksa nisu bile stvarne.

Oglasio se i reditelj filma, uz komentar i kritiku upućenu glumicama, a jedna od njih je i optužba da su u javnost iznele niz laži i manipulacija zarad sopstvene promocije.

BONUS CICE

Mimi Oro

Hit godine, po nekim mišljnjima je Mimi Oro. MIlica Živanović, kako je njeno pravo ime neke je do suza nasmejala, nekima ulepšala dosadne dane, druge navela da se pitaju kuda ide ovaj svet...

Nakon što se pojavila u jednoj tv emisiji proslavio ju je video klip u kome odgovara na pitanja opšte kulture. Proslavili su je odgovori koje je tom prilikom dala, a koji mnogo govore o njoj…Kao antologijsko verovatno će ostati ono: “Koja je najveća ptica na svetu?” Posle kraćeg nećkanja Mimi je samouvereno odgovorila: “Oro”. I ostade Oro…

U međuvremenu se i razgolitila za jedan magazin.

(old_image)

Tijana Đuričić i Sanja Jojić

One su studentkinje Više poslovne škole u Beogradu, ali sigurno ih se niko neće sećati po tome, već po fotografijama iz noćnog provoda koje su jednog dana osvanule na sajtovima. Odmah su ponele “titulu kraljica silikona” i pokrenule mnoge negativne komentare na društvenim mrežama, pre svega.

Ubrzo su i njihove izjave dospele u medije, a jedno od tih je i ta “da su roditelji uz njih i da im čak i plaćaju plastične operacije”.

Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga. U sebe su “uložile” oko 10.000 evra, a u operacijama uživaju jer ne vole ništa prirodno. Ističu da nisu sponzoruše. Sanja bi u muzičke vode, a Tijana bi da se oproba na filmu.

Izvor: Blic

Pogledajte još