Uzeli kauč sa ulice pa im nakon dva meseca iz njega ispuzala - zmija!

Zmija, srećom, nije bila ni malo agresivna, izmilela je polako i delovala je dosta letargično, da bi ubrzo zatim i uginula, najverovatnije od gladi.

Holi Rajt i njen dečko, međutim, još uvek ne mogu da shvate kako je moguće da je životinja dva meseca živela u kauču koji su detaljno pregledali, rasklopili i očistili.

Na tom kauču su redovno sedeli dok su se odmarali, gledali TV i pregledali Internet, a na kome je često dremao i njihov pas.

Kada je zmija izmilela bili su šokirani, pre svega samom njenom pojavom, mada životinja nije delovala niti se ponašala preteći.

Kada su je bocnuli vešalicom za odelo malo se sklupčala, ali inače je bila vrlo letargična i spora, verovatno zbog toga što je u prostoriji bilo dosta hladno, a i zbog toga što dugo ništa nije jela.

Njih dvoje nisu propustili priliku da je snime, a odmah su pozvali i službu za uklanjanje divljih i opasnih životinja, ali zmija je još pre njihovog dolaska uginula. Zakopali su je u dvorištu, a problematični kauč su ponovo izbacili na ulicu, ovog puta s natpisom “Ne diraj!”.

Izvor: Blic

Pogledajte još