Beograd: Strana državljanka u komi nakon pada sa ograde ispred kluba

Dve osobe teže su povređene u udesu, koji se dogodio oko 01.10 časova u Ulici Maršala Tita u Slancima, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Mladić star oko 20 godina zadobio je razderotinu glave, prelom nosa i isčašenje desnog ramena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je ona.

Mladić, vozač, star oko 18 godina zadobio je povrede više organa, grudnog koša, stomaka, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Strana državljanka, ženska osoba stara 20 godina, teže je povređena oko 02.35 časova na uglu ulica Takovska i Dalmatinska ispred noćnog kluba prilikom pada sa ograde visoke dva metra, istakla je Macura.

Ona je bila u komi, zadobila je povrede glave i tela, a prevezena je najpre na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a zatim na VMA, rekla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Izvor: b92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.