JK: Ne brže od života!

Ako ste mislili da je Jelena Karleuša neustrašivi vozač, grdno ste se prevarili! Ona se tokom brze vožnje u emisiji “Top speed” preznojila od straha i isprva pokušala da izađe iz auta u pokretu, da bi, kada se “opel” zaustavio, demonstrativno izašla i krenula peške trkačkom stazom!

Pevačica, koja za sebe kaže da je hrabra i da se ne plaši ničeg, izgleda da je samo jaka na rečima, budući da se žestoko preplašila tokom snimanja emisije “Top Speed” kada se provozala se voditeljem Andrejem Kulundžićem na trkačkoj stazi.

Već na početku, Karleuša je napravila presedan i odbila da stavi bezbedosnu kacigu, kako ne bi pokvarila frizuru, i uprkos petominutnom insitiranju voditelja da ispoštuje pravila emisije, pevačica je ipak uradila po svom i sela u auto bez kacige.

Uprkos tome što se Andrej trudio da vozi umereno, Karleuša ga je tokom vožnje molila da uspori, čak se u jednom momentu dohvatila ručne kočnice, te se auto naglo zaustavio i gume zaškripale! S obzirom na to da iskusni automobilista nije odlučio da smanji gas, Jelena je počela da otvara vrata u pokretu, jer je želela po svaku cenu da izađe napolje!

Kada se konačno “opel” zaustavio, “mala od skandala” brže-bolje je istrčala iz auta, i krenula natrag peške! Kulundžić je pokušao da je urazumi i dozove nazad, dok je ona pristala da se vrati samo pod uslovom da preuzme volan!

- Ja znam da si ti iskusan vozač i da to odlično radiš, ali ja se plašim da ćemo se prevrnuti! Smejte mi se, ‘ajde, svi mi se smjete, pokazujte prstom u mene. I čisto za srpsku policiju – da vidite kako je savesno i sporo vozim. I kad mogu, ja ne jurcam zato što sam ja fina i kulturna i ne volim tu vrstu pokazivanja – rekla je Jelena, koja se odlično snašla za volanom, iako je na nogama imala vrtoglave potpetice.

- Ja ne umem da hodam ni da vozim u ravnom! U štiklama vozim od kad sam položila! Sećam se da sam polagala na “jugu” koji je bio manuelan i od tada nisam vozila auto na kojem moram da ručno menjam brzine, trebalo mi je malo da se podsetim – iskrena je bila pevačica, koja ističe da ne podnosi nasilnu vožnju.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još