IVAN O SUPARNIKU: Aki je klinac i ne smatram ga konkurencijom!

0

Ivan Marinković, iako nije očekivao da će ući u finale rijalitija Farma, priznaje da se najviše uželeo ćerke i da se raduje što je upoznao i zavoleo devojku poput Sare Trajanović.

Naime, nakon izlaska iz izolacije, koja je trajala četiri meseca, bivši muž Goce Tržan kaže da se ozbiljno zaljubio i da Andriju Markovića ne smatra konkurencijom, kao i to da mu titula “bivši muž” ne smeta.

“Volim Saru, prija mi ta devojka, lepa je, pametna, ima karakter. Odrastao sam na beogradskom asfaltu i imam mnogo iskustva iza sebe da bih jednog klinca smatrao suparnikom. Aki se malo zaleteo, videćemo šta će se dešavati. Sara mi je rekla da želi da priča sa mnom i mislim da ćemo tada znati na čemu smo. Jedva čekam da vidim Lenu, to mi je broj jedan, a onda sve ostalo”, izjavio je Marinković i dodao da mu je bivša supruga poslala ne baš prijatnu SMS poruku.

“Ne smeta mi da me zovu “bivši muž”, jer ja to svakako jesam. Bio sam u braku sa poznatom pevačicom koja je majka mog deteta. Ne zanima me šta Goca misli o mom učešću, svako vodi svoj život. Pustila mi je poruku “Volela bih da si u tom svinjcu ostao još pet godina”. O bivšima sve najbolje”, priča Ivan i priznaje da bi opet ušao u isti rijaliti.

“Ja nisam imao nikakav cilj, tada sam bio u žiži zbog ružnih događaja i očigledno da su ljudi koji su me zvali pretpostavili da sam pogodan za učešće. Iskreno, OK mi je zvučala ponuda i prihvatio sam bez razmišljanja, odlično iskustvo, stekao sam nova poznanstva i ušao bih opet”, rekao nam je Marinković.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.