Napravite privlačan profil: Evo kako treba da izgleda ako tražite partnera

0

Period između Nove godine i Dana zaljubljenih se najčešće koristi za pronalaženje novih partnera na društvenim mrežama, pa evo nekoliko saveta.

Kako smo nedavno pisali, upravo je ova nedelja, 5. januar uveče vreme kad ljudi najviše traže partnere onlajn. Ako i vi spadate u tu populaciju, evo nekoliko zgodnih saveta koje je prikupio Daily Mail.

Naime, oni su napravili istraživanje među 4 hiljade svojih čitatelja koje su pitali kako izgledaju najprivlačniji profili suprotnog pola, a rezultati su pokazali da između virtuelnog i stvarnog sveta postoje velike razlike.

Za početak, ako u slici profila imate celo telo, a ne samo glavu, dobićete 203 odsto više poruka. Zanimljivo, nije li?

Istovremeno, fotkanje sa životinjama ili najboljim prijateljem smanjuje vam popularnost, i to poprilično – 42 dosto ženama i 53 odsto muškarcima. Zato se muškarci moraju fotkati na otvorenom, jer im to diže popularnost za 19 odsto, a žene će dobijati čak 60 odsto više poruka ako se fotkaju unutra.

Selfiiji muškarcima smanjuju popularnost za osam, a ženama dižu za četiri odsto, pa i na to obratite pažnju.

Što se tiče teksta, i tu postoje značajne razlike. Žene ne bi trebalo da spominju bivše i decu, dok muškarcima upravo to magično diže popularnost – razvod ili raskid donose 52 odsto više poruka, sin ili kći za sedam odsto, dok ženama to ruši popularnost za jednak procenat.

Poruke treba da budu kraće – 100 do 200 reči dobijaju 10 odsto više poruka, treninzi i čitanje dižu broj poruka za daljnjih 21 odsto, a muzika 15 odsto.

Direktne žene koje već u prvim porukama pominju piće ili večeru dobijaju 73 odsto odgovora više, a muškarcima to ipak ne pali – broj odgovora pada za trećinu. Isto tako, ako muškarci krenu s rečima draga ili lepotice, pada im popularnost 13 odsto, dok ženama raste neverovatnih 118 odsto.

Za kraj – smajlić 🙂 diže popularnost 13 odsto, ali 🙂 za celih 60 odsto!

Eto, sad znate šta vam je činiti … 🙂

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: americasbride.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.