Kameron Dijaz otkrila kakva joj je vagina!

0

Glumica Kameron Dijaz je 18 meseci pisala knjigu o zdravlju i telu koju je objavila 31. decembra – "The Boody Book". Ona je čak celo jedno poglavlje knjige posvetila intimnim frizurama

U današnje vreme, kada je potpuno glatko žensko (a sve češće i muško) telo postalo standard lepote, poznata glumica je u svojoj knjizi napisala da ne razume žene koje laserskim tretmanima uklanjaju intimne dlačice. Između ostalog, ona je otkrila da je njena vagina “potpuno obučena” i da smatra da je lepo da neko poseban može da je “otpakuje poput poklona”.

Najveći broj žena masturbira u periodu od 25. do 29. godine

“Čula sam da se ovih dana puno govori o tome da mlade žene idu na lasersku depilaciju celog tela. Mislim da je trajno uklanjanje dlačica suludo. Zauvek? Znam da možda mislite da ćete uvek nositi isti stil cipela ili farmerki, ali nećete. To da mnogi vole vaginu bez dlačica je poprilično nov fenomen, a trendovi se menjaju. Intimne dlačice daju tajnovitost, a budimo iskreni, kao i ostali delovi tela, i intimni nisu otporni na gravitaciju. Da li zaista želite vaginu bez dlačica do kraja života?” – piše Kameron Dijaz u svojoj novoj knjizi.

-“To je lična odluka, ali razmislite o tome da vaginu ostavite potpuno obučenu.” – savetuje glumica.

Izvor: Hot.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.