Prijatelj Šumaherovih: Mihaelov život više nije u opasnosti!

- Ja nisam lekar, ali prenosim ono što mi je rekao Žerard Dailant, hirurg i porodični prijetelj Šumaherovih. Rekao nam je da je stanje i dalje ozbiljno, ali da mu život više nije u opasnosti, rekao je Strajf, javlja Skaj Njuz.

Zasad još nema službene potvrde ovih navoda.

Istražitelji koji nastoje da otkriju okolnosti nesreće u kojoj je teško stradao Mihael Šumaher pregledali su kameru koja je bila pričvršćena na skijašku kacigu legendarnog vozača Formule 1, doznaje se od neimenovanog izvora.

Izvor blizak francuskim vlastima koje vode istragu otkrio je u petak uveče postojanje kamere. Izvor je rekao da su preduzete sve mere u nastojanju da se otkriju bilo kakvi tragovi o okolnostima nesreće.

Šumaherovog 14-godišnji sina Micka, koji se navodno skijao s ocem u vreme nesreće, takođe su ispitali istražitelji, dodao je izvor, potvrdivši informacije objavljene u francuskom listu Dauphine Libere.

Šumaher je u petak dočekao 45. rođendan u bolnici u francuskom alpskom gradu Grenobleu bez svesti i u stanju indukovane kome. Obožavatelji su njegov rođendan obeležilii tihim bdenjem ispred bolnice.

Francuske vlasti istražuju različite uzroke skijaške nesreće u kojoj je Šumaher glavom udario u stenu takvom silinom da se navodno njegova kaciga raspala na dva dela.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Beta/AP/Luca Bruno

Foto: Beta, AP/Luca Bruno

Foto: Beta/AP/Luca Bruno
Pogledajte još