Šumaher van životne opasnosti

"Nisam doktor, samo mogu da vam kažem šta mi je rekao hirurg Žerar Sailan. Stanje je još ozbiljno, ali život Mihela Šumahera srećom više nije u opasnosti" poručio je Štrajf.

Iz bolnice se još nisu obraćali javnosti povodom stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion Formule 1. Tokom subote su se pojavile informacije da su kameru koja je bila fiksirana na skijaškoj kacigi Šumahera preuzeli istražitelji nesreće. Oni su navodno takođe ispitali i Šumaherovog 14-godišnjeg sina Mika koji je, kako se pretpostavlja, skijao sa ocem i jednim prijateljem u trenutku nesreće.

Istražitelji ovog događaja tvrde da su preduzete sve mere u nastojanju da se otkriju bilo kakvi tragovi o okolnostima nesreće, a policija nije želela da komentariše postojanje kamere bez dogovora sa Šumaherovom porodicom.

Sedmostruki prvak sveta je u petak u komi dočekao 45. rođendan, a nekoliko desetina navijača Ferarija održalo je tim povodom bdenje ispred bolnice u Grenoblu.

Navijači su bili obučeni u crvene Ferarijeve dresove, a nosili su transparent na kojem je pisalo: "Šumi, naše misli su uz tebe".

Pogledajte još