Era Ojdanić kupio snajki silikone!

0

Era je snajku častio silikonskim grudima jer ga je branila kao hajduk dok je bio na Farmi.

Era Ojdanić (67) poznat je po tome da pored sebe voli da ima mlađe devojke i da prati trendove mladih, bez obzira na to što je odavno ušao u sedmu deceniju života, pa je tako snahi Jeleni, koja je udata za njegovog sina Dragutina, kupio silikonske grudi.

Folk pevač nije štedeo novac kako bi snajki ispunio dugogodišnju želju da ima veće grudi, i to ni manje ni više nego petice.

– Jelena je zaslužila da joj ispunim svaku želju jer me je dok sam bio u rijalitiju “Farma” branila kao hajduk. Ona jedina nije dala da neko kaže jednu ružnu reč za mene i u medijima je davala intervjue dok su se svi drugi povlačili i nisu hteli da odgovaraju na prozivke onih koji su me napadali. Zajedno sa mojim sinom brinula je da restoran radi kako treba dok sam odsutan i bolju ženu ovaj moj mamlaz nije mogao da nađe. Znao sam da već duže vreme želi silikone i ja sam platio da ih ugradi u jednoj privatnoj klinici, čiji su doktori odlično odradili posao. Ona je visoka žena i ispod petice joj ništa drugo ne bi stajalo dobro. To joj je poklon za sve što je uradila za mene. Dugo se oporavljala od operacije, jer su doktori zavoje skidali postepeno, ali evo sada već može da nosi dubok dekolte do mile volje. Ipak, prošla je kroz Tantalove muke u tom postoperativnom toku jer su bolovi nesnosni. Danima je ležala i savijala se od bolova, ali šta je htela, to je dobila. Kaže mi pre neki dan: ”Ero, da sam znala kako boli, ne bih ni pomišljala na ovako nešto niti bih ih stavljala”. Nisam znao da je to tako strašno, danas svaka klinka gura te silikone gde stigne, pa sam mislio da je to neka rutinska intervencija – kaže Era i otkriva da sa snajkom ima potpuno otvoren odnos i da pričaju o svemu.

– Uvek sam joj se jadao kada imam neke ljubavne probleme. Ona zna za sve devojke i žene sa kojima sam se viđao i nije me sramota bilo šta da podelim sa njom. Tako je i ona meni priznala da bi volela silikone, naročito posle porođaja, kada mi je rodila unuka Andriju – pun je reči hvače pevač kada je reč o Jeleni.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.