IVAN RAZOČARAN: Goca mi ne da vidim ćerku!

Iako je imanje napustio u ponedeljak, Ivan se požalio da još nije video naslednicu, koju je dobio sa pevačicom, i da će Božić provesti bez mezimice.

“Sa Gocom sam se čuo nakratko pošto sam izašao sa Farme, rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina. Mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji kada izađem, ali sam se očigledno prevario jer se nastavlja stara priča”, rekao je Ivan.

On je priznao da je očekivao da će ga Lena sačekati po izlasku sa Farme.

“Nadao sam se da će i ona biti tu, ali je bilo suviše kasno za nju. Verujem i da Goca ne voli da eksponira Lenu sa mnom, ona je čuva samo za sebe! Žao mi je, ali bože moj, videćemo đta će biti dalje. Lena nije gledala Farmu, ali me je videla onda kada je trebalo. Čuo sam da sam joj nedostajao i da je pitala kada ću izaći. Ona ima sedam godina i niko ne može da je pokvari jer ona zna ko je njen tata i kako se ponaša bez obzira da li joj je Goca nešto govorila o meni”, rekao je Marinković i nada se da će više vremena provoditi sa Lenom kada se Goca vrati sa turneje.

Ivan smatra da je moralni pobednik Farme i da je razočarao one koji su očekivali da će pljuvati po Goci.

“Ja sam najpoznatiji bivši muž u Srbiji. Nijedan neće biti toliko popularan. Nemam kompleksa od tog prefiksa jer sam bio s njom u braku. Da sam ostao kraće u rijalitiju, mnogi bi likovali. Cenim one koji su glasali za mene, a ne one koji su me pljuvali, pa makar to bila i Goca”, rekao je Ivan.

Ivan kaže da je posle Farme Goci platio sve alimentacije. “Uplatio sam sve što sam dugovao. A kada je reč o tužbama za koje je ona rekla da je podnela za uvećanje alimentacije, još uvek nisam dobio nikakav poziv”, rekao je Ivan, koji planira i da nastavi da se bavi ugostiteljstvom.

Kurir

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.