Nađ: Hoćemo napadača!

Vest da je Nemanja Kojić povredio stopalo i da će morati da pauzira mesec i po dana, ostavila je fudbalere Partizana faktički samo s jednim pravim napadačem, i to Ismailom Bekom Fofanom, koji je u godini na izmaku imao misterioznih zdravstvenih problema. To praktično znači da čelnici srpskog šampiona odmah moraju da reaguju i angažuju nekog golgetera, ali sportski direktor Albert Nađ ne želi da žuri.

"Povreda Nemanje Kojića došla je u nezgodno vreme, nadamo se da će se brzo oporaviti, ali u našim razmišljanjima ništa se nije promenilo. Čak i da nije doživeo peh, morali bismo da angažujemo napadača i u tom smislu sve je ostalo isto. I dalje imamo igrače koje pratimo i želimo da dovedemo, ali zasad se ništa konkretno nije dogodilo" kaže Nađ a prenosi Kurir.

Pored centarfora, crno-beli hitno moraju da pronađu još jednu alternativu na mestu štopera, a nakon neuspelih pregovora Vojvodine i Antalije, u igri je ponovo Branislav Trajković.
"On je interesantan za nas, mada mislim da to više i nije nikakva tajna, ali ni tu ne mogu da kažem ništa konkretnije jer zasad nema ništa novo" objašnjava sportski direktor šestostrukog uzastopnog šampiona.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.