Slavko Beleslin odlazi na TV Nova!

Poznati voditelj biće jedna od udarnih snaga centralne informativne emisije na ovoj perspektivnoj medijskoj kući.

Počela sezona odlazaka.

Slavko Beleslin prelazi s televizije B92 na Novu.rs, saznaje Kurir! On će raditi u informativnoj redakciji najmlađe i najmodernije medijske kuće na Balkanu, a gledaoci će imati prilike da ga vide u ulozi voditelja centralne informativne emisije.

Nakon kratkog izleta u zabavne vode, poznato TV lice vraća se u informativu, koja ga je proslavila i koja mu najbolje ide od ruke. Slavko, koji iza sebe ima bogatu uredničku i voditeljsku karijeru, samo je jedno od mnogih imena koje će gledaoci gledati na Novoj.rs, koja uskoro započinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Da podsetimo, Beleslin je započeo karijeru na nekadašnjoj BK televiziji. Bio je urednik i voditelj informativne emisije „Telefakt“, a radio je i u jutarnjem programu „Budilnik“. U producentskoj kući „Adrenalin“ bio je na mestu urednika programa, a bio je urednik i scenarista na projektima „Piramida“, „Ja imam talenat‘, „Karaoke obračun“.

S preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji „Piramida“ prelazi na Pink, gde je vodio Nacionalni dnevnik do 2011. godine, kad je otišao na B92. Beleslina će gledaoci Nove televizije moći da vide već krajem januara.

Izvor: Kurir

Pogledajte još