Bekam se ponovo sukobio sa navijačima Galaksija

BEOGRAD, 27. jula 2009. (Beta) - Fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejvid Bekam ponovo se sukobio sa navijačima tog kluba tokom utakmice u domaćem šampionatu.

Galaksi i Kanzas siti Vizards odigrali su 1:1, a Bekam se sukobio sa navijačem koji je nosio dres reprezentacije Engleske. Bivši kapiten Mančester junajteda tvrdi da je taj navijač uvredio njegovu suprugu Viktoriju.

"On ne bi trebalo da nosi dres engleske reprezentacije pošto je govorio sramotne stvari o mojoj supruzi Viktoriji", rekao je Bekam.

Čelnici Mejdžor lige su prošle nedelje kaznili Bekama sa 1.000 dolara jer se na prijateljskoj utakmici sa Milanom sukobio sa navijačima Galaksija.

Bekam je na poluvremenu utakmice protiv Kanzasa prišao grupi navijača i pozvao ih da se obračunaju sa njim na terenu. Tada je intervenisalo obezbeđenje, a policija je uhapsila jednog navijača.

Bekam je propustio deo prošle sezone u Mejdžor ligi pošto je otišao na pozajmicu u Milan, a to se nije dopalo navijačima Galaksija.

On je prešao u italijanski klub jer je želeo da zasluži poziv selektora Engleske Fabija Kapela i vrati se u nacionalni tim. Takođe, Bekam je rekao da želi da igra na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

Pogledajte još