Najlepše Božićne poruke ikada

Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom. Srecna ti božicna noć, a radost i sreća sami će doći! Hristos se rodi!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Pročitajte i:
Ko smišlja Božićne sms poruke

Neka tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u životu i ljubav za one s kojima živiš! Od srca MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!

Nocas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek vam kuća sva zablista na rođendan Sina Hrista
Dobri dome Bozić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Pročitajte i: Top 10 najsmešnijih sms poruka

Nek vam srebrni zraci Božićnog jutra pod badnjakom osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi… Hristos se rodi!

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim! Sve što učiniš i kud god da kreneš ti, nek ti bude blagoslovljeno. Želim ti srećan Božić.

Neka tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u životu i ljubav za one s kojima živiš! Od srca ti želim mir Božji. Hristos se rodi!

Nek vam srebrni zraci božićnog jutra pod badnjakom osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi… Hristos se rodi!

Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Malo kada čovekovo biće oseti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao u smiraj Badnje večeri. Nek te takva osećanja greju celog života.

Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima, pomozi tužnima, a u ponoć pogledaj nebo – videćeš zvezdu što hodi i reci tiho Hristos se rodi!

Evo pada tiha božićna noć, samo javi kad ćeš doći, da oprostimo sve jedno drugome, jer sve što želim to si ti, a dok Badnje veče prolazi, samo pozovi, dolazim.

Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto govori: Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga zivota. Hristos se rodi!

Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i poklonii dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsrecniji Božić od srca želim!

Srce ispunjeno toplotom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Bozic zelim ti iz srca svoga! Hristos se rodi!