Jelena Jovanović: Praznici su tužni bez mame

"Za sada nemam volju da slavim praznike jer oni više nemaju istu draž kao kada je mama bila živa. Ona je bila zadužena za prazničnu trpezu i pravljenje česnice. Međutim, ukoliko brat poželi da slavimo, potrudiću se da spremim sve kako je to i ona radila. Sećam se da sam uvek ja izvlačila novčić iz česnice, što me je posebno radovalo" - rekla je Jelena za Alo

Zbog umora koji još uvek oseća zbog učešća u rijalitiju, potrudiće se da se što više odmara tokom praznika.

- Videćemo samo ko će me uspavati - brat ili Edin Škorić. Ko god to bude, neću se buniti jer su mi oni najvažniji - kaže Jelena.

Ona ističe da je njena ljubav sa sportistom, koja je planula u Lisoviću, jača otkad su izašli i da jedva čeka da upozna njegovu decu.

- Mnogo sam slušala o njima, podržavam Edina u želji da više vremena provodi sa njima jer ih se baš uželeo. Vrlo dobro znam koliko je neraskidiva veza i ljubav između roditelja i dece. Kada nije sa njima, drago mi je što svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio sa mnom - kaže Jelena i dodaje da će sa dečkom uskoro otići na odmor:

- Već smo se dogovorili da će to biti neka egzotična destinacija. Moja želja je bila samo da bude toplo i pored mora, a Edinu prepuštam da odabere destinaciju. Jedva čekam, jer mi posle rijalitija zaista treba odmor.

Izvor: Alo

Pogledajte još