Četiri načina da vas muškarac zavoli

0

Nije vam potreban ni magični štapić ni neka "popularna" čarolija. Zapravo, lakše je nego što mislite, bar sudeći prema priči savetnika za veze. Evo šta oni kažu.

Ako želiš da te zavoli, prestani da trčiš za njim
Ono što treba da uradiš jeste da dozovoliš muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi tvoju naklonost i poštovanje. Muškarci vole da se brinu o ženama; da joj budu na usluzi jer se tada osećaju vredno i muževno. Kada trčiš za muškarcem i kada samo ti održavaš vezu, muškarcu oduzimaš potrebu za odgovornošću i želju da te zadovolji. Većina muškaraca se ne oseća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulenje oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gde tačno pripadaju u vezi, ili odu.

Kaži šta misliš i misli to što kažeš
Najbrži način da te on zavoli jeste da “zaradiš” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostaviš granice i da ih se držiš. Nemoj da razmišljaš šta bi i kako trebalo da kažeš i da se bojiš da će te on ostaviti zbog nečega što si rekla. Ukoliko želiš da provodite više vremena zajedno, da češće ili ređe imate odnose, da se češće čujete – jednostavno mu to reci. Uvek je najbolje da budeš iskrena, otvorena i direktna.

Prestani da pričaš i počni da slušaš
Obično imamo mnogo toga da kažemo i želimo da muškarcu ispričamo skoro pa sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Takođe, često znamo da propustimo njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji od naših. Muškarac nikada neće reći: “Možeš li da me saslušaš?” Ali, on očajnički želi da ga saslušaš kada nešto priča ili kada mu je potreban savet. Potrebno je da prestaneš da telefoniraš, lakiraš nokte, peglaš i da mu se posvetiš. Dakle, uvek imaj na umu da i on želi da priča. Ukoliko mu to daš do znanja, on će te još više ceniti i definitivno će te voleti.

Ako želiš da te on zavoli, onda i ti moraš voleti sebe
Što više voliš sebe to će te i on više voleti. Malo je žena koje imaju visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već društvo u celini). Bez obzira na to kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada pogledate u ogledalo! Osećaj samoprezira nije nimalo privlačan. Nizak nivo samopoštovanja ne utiče samo na to kako se osećate već može i da udalji muškarca od vas. Ako nemate dobro mišljenje o sebi, da li onda možeš očekivati i da vas neko drugi poštuje? Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udeli kompliment ili da vas hvali, on će veoma brzo početi da se oseća kao da to mora da radi iz obaveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti prijatno.

Izvor: Cure.ba
Foto: Youtube – printskrin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.