Izbola dečka do smrti jer je nije zvao na svaka dva sata

Devojka Rian Burnije (21) je zbog ovoga dobila kaznu od dve godine i osam meseci, pošto je udarila i izbola svog momka Šejna MekMilana (23) posle njegovog izlaska.

Nakon ovoga dečko ima noćne more kako ga napadaju, a njegova devojka je već dva puta ranije pokušala da ga napadne nožem.

Uprkos teškim povredama, koje su izazvale veliki gubitak krvi, ovaj momak je preživeo. Šejn je bio je blizu smrti, ali zahvaljujući znanju i veštinama lekara preživeo je.

Devojka sa kojom je u vezi godinu dana i ranije je bila agresivna. Nekada je odlazio na posao sa modricom na oku, ali nikada nije pomislio da je u stanju da ga napadne nožem i često je odlazio iz kuće ostavljajući je da se smiri.

"Otkrila je drugu stranu svog karaktera, agresivnu i nepredvidljivu narav i temperament, kada izgubi kontrolu i uništava vrata i nameštaj", rekla je Rejčel Vuds, sudija.

Kako je izneto na sudu, Rian je te noći bila toliko besna jer joj se momak nije javljao na svaka dva sata i kad se vratio, udarila ga je pesnicom, polomivši mu nos.

Potom je otišla u pab, nastavila da pije kod drugarice i vratila se kući u tri ujutru i rekla momku da je bila sa drugim.

Kada je ustao da se obuče, uzela je nož i napala ga. Kada ju je policija uhapsila tvrdila je da je njen momak došao kući povređen i tvrdila je da nije svesna koliko su bile ozbiljne povrede.

Šejn je rekao da je sve bilo ok neko vreme, sve dok nije počela da vrišti i baca stvari po kući i lomi ih, a potom ih je on popravljao.

"Postajalo je sve gore i gore, počeli smo da se svađamo oko malih stvari
", rekao je on.

Šejn sada živi sa svojim roditeljima.

Izvor: 24sata

Pogledajte još