Pogledajte: "Alabama Mama" huligan godine u Sjedinjenim državama

Mišel Pričet, srednovečna navijačica američke studentske fudbalske ekipe Alabama Crimson, započela je u četvrtak u Nju Orleansu tokom takozvanog Sugar Bowla retko viđenu tuču.

Gospođa se sama samcata zaputila među navijače Oklahome, pa ih je počela udarati šakama i nogama zato što su, prema njenom mišljenju, preterali tokom verbalnog okršaja.

"Znam da je to što sam učinila verovatno pogrešno, ali izazivali su. Počeli su da me vređaju, a kada su na zub uzeli mog sina (16) i nazvali me glupom ku**om, tu sam povukla crtu", rekla je MIšel nakon okršaja.

Ona je potvrdila da je sa stadiona ispratilo obezbeđenje, ali i da je policija odustala od krivične prijave.

"Nije za to bilo razloga. Upravo se to društvo tokom cele utakmice ponašalo izvan kontrole, a ja sam samo branila sina. Istina je, popila sam tog dana par pića, međutim nisam bila pijana i bila sam svesna onoga što činim. Štaviše, učinila bih to ponovo!",
rekla je 'Alabama Mama'.

"Tuču je započela nakon što je upala među nas i isplazila jezik, a na šta smo se počeli zezati da želi da se sa nama ljubi", prepričao je Majkl Koneli, koji je priložio i snimak na kom se vidi kako Pričetovu 'pozdravlja' srednjim prstom.

Ovo nije jedini Mamin blam: ona je, takođe, na istoj utakmici snimljena kako izvodi ono što se jedino može opisati kao neka vrsta pijanog plesa, koji je prethodio sukobu.

Izvor: 24sata

Pogledajte još