5 stvari koje se moraju naći na božićnoj trpezi

Tamara Jevtovic

Snajkina česnica (tražila je recept po netu mesec dana. Nije loše, ali svekrva bi to bolje), svekrvino žito (nema bolje), svečani stolnjak sto ga iznela baba (onaj sto se viđa od slave do slave), rakijica za dedu (valja za cirkulaciju). E, ako je za cirkulaciju, drmnuce i baba jednu, eventualno dve, valja se), vino (dobro za krvnu sliku, za svakog po malo).

Marina Karan

Čestica, žito, pečenje, sarma i torta

Stevica Rajčetić

Med, orasi, varenika, pečenje, supa, vino, rakija...

Aleksandra Majstorovic

Čestica, prasence, žito, vino iiii crvena sveća

Igor Bojic

Česnica, crveno vino, nezaobilazno pečeno prase, orasi, suve šljive

Natalija Taskovic

Sarma, hleb, pečenje, pita od sira, turšija

Avinona Ana Vasilevski

Ništa se ne mora posebno jer neki ne mogu da priušte božićnu trpezu, neki ne slave Božić, a neki nažalost nemaju sa kim. Ja volim što smo za Božić uvek kod bake i kad je na trpezi njena pogača jer joj je puno srce dok je zajedno vrtimo i lomimo, volim kad su tatini šaljivi komentari na meniju jer to nije čest slučaj, volim mamino nutkanje koje obično ne volim, volim i batino mljackanje... Posto je to četiri stvari, volim i dobar mladi kajmak uz onu pogaču, ostalo je manje vazno...

Jovana Mladenovic

Dobro raspoloženje, božićno prase, mamina božićna česnica, bakina pita od kupusa i pasulj prebranac sa rebarcima od koga miriše ceo stan. Nije najkreativnije, ali je sigurno najukusnije.

Marijan Miroslava Maletic

Sveća, česnica, cicvara, vino, božićna pečenica

Небојша Тешевић

Чварци и кавурма, не ?

Sreećni praznici!

Pogledajte još