X FACTOR: Ko ispada večeras? (FOTO)

0

Žiri ima težak zadatak da oceni pevanje kandidata sa kojima su provodili mnogo vremena poslednjih nedelja pripremajući se za ovu fazu takmičenja

Na TV “Pink” počeo je najpopularnij šou program u regionu “X Factor“, koji po prvi put ide uživo.

Žiri u sastavu Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović, imaju težak zadatak da ocene pevanje kandidata sa kojima su provodili mnogo vremena poslednjih nedelja pripremajući se za ovu fazu takmičenja.

U prvoj emisiji uživo imaćete prilike da čujete svih 12 finalista, a jedan od njih će na kraju emisije napustiti dalje takmičenje.

Saznaćete i kako je publika glasala u baražnom glasanju: ko od takmičara iz svake grupe koji nisu prošli fazu takmičenja “kuće sudija” ima najviše šanse da se pridruži finalistima u borbi za pobedu!

Producenti najavljuju brojna iznenađenja, a jedno od njih će svakako biti saznanje ko se to priključio postojećem voditeljskom timu “X Factora”!

Kako saznajemo, finaliste će dočekati novo lice kao pojačanje sjajnom voditeljskom timu koji su gledaoci imali prilike da upoznaju tokom dosadašnjeg takmičenja.

Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.