Ivan Marinković razočaran Gocinim izjavama

U emisiji Narod pita sa učesnicima Farme 5 bili su Ivan Marinković i Suzana Perović i odgovarali na pitanja gledalaca, a ovom prilikom je Marinković prokomentarisao i svoju bivšu suprugu Gocu Tržan.

Naime, Goca Tržan mu je pre nekoliko dana poslala poruku u kojoj je rekla da je mogao da ostane još pet godina u svinjcu u kojem je bio, misleći na Farmu 5, a Marinkoviću se ova poruka, naravno, nije dopala: "Čitao sam Gocine izjave i mislim da nije u redu to što je rekla da je Farma svinjac, ali neću to komentarisati. Čekam da se vrati sa puta, pa ću se videti sa njom", kaže Ivan.

Sem toga, Marinković je spomenuo kako mu je mnogo žena prilazilo nakon što je Farma završena i da nije čuo nijedan negativan komentar. Ipak, jedna gledateljka mu je rekla da je uličar, pa da bi trebalo da uzme zdravstvenu knjižicu i ode kod neuropsihijatra.

Ovu emisiju Ivan i Suzana Perović iskoristili su i da najave svoju saradnju. Očigledno je prijateljstvo rođeno na Farmi među njima toliko napredovalo, da će ova dva učesnika snimiti i duet.

Izvor: Alo

Pogledajte još