Ljubavni horoskop za 8. januar

OVAN

Povoljan dan za društveni život. Dobijate pozive sa više strana, mnogi vam se udvaraju ali vi želite društvo jedne konkretne osobe. Nemojte dopustiti Lavu da vas u bilo čemu pokoleba. Osoba u znaku Riba čeka na vaš poziv.

BIK

Naporan dan, naročito za one koji žele da nešto finalizuju, da se dogovore sa partnerom oko nekih bitnih pitanja. Ne bi trebalo da se nervirate zbog komentara nekoga za koga znate da je ljubomoran i da ne pristaje ni na kakav dogovor sa vama. Osećate se dobro u društvu jedne Škorpije ili Jarca.

BLIZANCI

Povoljan dan za one koji žele da nešto proslave sa poslovnim saradnicima ili koji su spremni da u prijateljskoj atmosferi povedu razgovor o nekom novom poslu, najverovatnije sa strancima. Pokušajte da budete racionalni i da sagledate sve kako prednosti tako i mane te neke nove eventualne saradnje.

RAK

Mesec u Strelcu za vas može značiti da ste skloni da nešto bitno previdite kada je posao u pitanju ili da potpuno ignorišete savete osobe koja vam je bliska.Trebalo bi da sa više odgovornosti prihvatite obaveze, naročito ako ste u braku. Verujete u dobre namere jednog Strelca.

LAV

Prilično ste uznemireni činjenicom da bi neko mogao da vam ponudi nešto što vama ne odgovara,naročito jedan Jarac dok bi izlazak u društvo sa stalnim partnerom ako se radi o Škorpiji, moglo biti stresno. Neko ko vam je nekada bio drag ili nekog s kim niste do kraja raščistili odnose.

DEVICA

Merkur, planeta intelekta, vladalac vaše astrološke kuće ličnosti i dalekih putovanja, u Jarcu donosi mogućnost susret sa jednim Bikom ili Rakom. Pokušajte da nađete razumevanje za jednu Vodoliju koja je prema vama prilično uzdržana ili nedovoljno spremna da vam bilo šta toleriše.

VAGA

Kada Mesec prelazi preko znaka Strelca prilično ste nesmotreni i pomalo naivni. Pokušavate da ubedite nekog ko vas smatra prijateljem da bi trebalo da prihvati poziv za izlazak. Nemojte se previše opterećivati nečim što ste čuli na svoj račun a svesni ste da ne možete da to demantujete.

ŠKORPIJA

Dobićete poziv od nekog koga poznajete iz poslovnih krugova u vezi sa izlaskom na neki zvanični skup. Bićete raspoloženi ako se nađete u društvu Jarca ili Raka kojima ste veoma dragi i za koje ste sigurni da nisu prema vama ravnodušni. Jedna Riba čeka da je pozovete, da napravite prvi korak.

STRELAC

Mesec prelazi preko vašeg znaka što bi većini predstavnika vašeg znaka, moglo značiti pojačanu potrebu za izlascima. Ako vam se dopada jedna Vodolija, najverovatnije će se obradovati vašem pozivu. Rođeni početkom znaka nesigurni su kako da se postave prema Blizancima.

JARAC

Dobar aspekt između Plutona u vašem znaku i Škorpije naglašava vašu upornost i potrebu za stabilnom vezom. Danas bi mogao da vam se javi neko sa željom da negde izađete u veće društvo i prihvatićete to čak i ako imate dosta posla. Dobijate poziv od drugog Jarca koji živi u inostranstvu.

VODOLIJA

Ako vam se dopadaju jedan Ovan ili neka Vaga, budite spremni da prihvatite poziv za izlazak jer je današnji dan kao stvoren za druženje sa osobama koje su vam drage. Moguće da se patner mnogo više sekira zbog nečega što vas opterećuje na poslu nego vi.

RIBE

Mesec, planeta emocija koji je u Strelcu slab, podstiče kod vas želju za uživanjima svake vrste, uključujući i snažne emotivne doživljaje.Moguće da nemate partnera koji bi mogao da vam odgovori istom merom. Jedna Škorpija najverovatnije misli na vas a vi niste ni malo ravnodušni ni prema jednoj Vodoliji.

Izvor: Novosti, Jasminka Holclajtner

Pogledajte još