DAN NAKON AMERIČKE PREMIJERE: "Pravi detektiv" stiže u Srbiju

Metju Mekonahi i Vudi Harelson glume u drami koja govori o dva policijska detektiva iz Luizijane i istražuje njihov lični i profesionalni odnos tokom sedamnaestogodišnjeg lova na svirepog ritualnog ubicu. Misterija traje kroz vreme, menjajući njihove živote i kvareći njihovo partnerstvo, terajući svakog da nauči kolika je cena obmane i odmazde.

Godine 2012. policijski detektivi iz Luizijane, Rast Kol i Martin Hart, ponovo dobijaju slučaj na kom su radili 1995. godine. Dok se ispitivanje odvija u današnjem vremenu, dva bivša detektiva pričaju priču o svojoj istrazi, dirajući nezalečene rane, i dovodeći u pitanje svoje navodno rešenje bizarnog ritualnog ubistva iz 1995. Događaji se prepliću i 2012. svaki od njih biva odvučen u svet za koji veruje da ga je ostavio iza sebe. Pošto su naučili štošta jedan o drugome, kao i o ubici kog traže, postaje im jasno da tama živi sa obe strane zakona.

NAGRADNA IGRA:

Reši detektivsku misiju i osvoji NEVEROVATAN iPad Air!

HBO je lansirao jednu od najkreativnijih i najzahtevnijih digitalnih marketinških kampanja koju je region do sada video, a sve povodom premijere nove serije "Pravi detektiv".

Tragovi do iPad Air-a kriju se u brendiranoj pozadini i banerima na portalu Nadlanu.com.

Počni odavde

(old_image)

Prva epizoda ove intrigantne dramske serije će, u periodu od 13. januara do 12. februara, biti dostupna besplatno svim gledaocima u Srbiji putem internet usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete www.hbogo.rs moći će da uživaju u seriji i svetu tame.

Pogledajte još