Lazović: Ne osećam nikakve posledice od povrede!

"Napravio sam pauzu od pet dana nakon završetka jesenje polusezone, nakon koje sam počeo da treniram. Najvažnije mi je da sam zdrav i da za sada ne osećam nikakve posledice od povrede, odnosno operacije. Sve je kako treba", rekao je Lazović za klupski sajt.

Lazović nije odigrao zvaničnu utakmicu od prolećnog "večitog" derbija sa Partizanom, kada je pokidao ligamente kolena.

Iako je bilo mogućnosti da Lazović igra i u nekoj zvaničnoj utakmici tokom jeseni, fudbaler je kazao da nije želeo da rizikuje zbog velike pauze koju je imao.

"Mislim da smo jesen završili relativno uspešno. Relativno, jer smo ipak drugi na tabeli. Sa druge strane, kada se sve okolnosti uzmu u obzir, postigli smo dobar rezultat. Očekujem da na proleće budemo mnogo bolji", rekao je Lazović.

Finiš jesenjeg dela sezone propustio je i Aleksandar Kovačević, koji je rekao da nije pauzirao sa treninzima tokom zimske pauze.

"Nisam pravio pauzu tokom praznika. Zajedno sa Vukanom Savićevićem, Đorđem Rakićem i Stefanom Mihajlovićem sam trenirao za vreme pauze i spreman dolazim na okupljanje. Nakon povrede mirovao sam dve-tri nedelje tokom kojih sam uglavnom odmarao. Zatim sam počeo terapiju i treninge, a sada je sve u najboljem redu", rekao je Kovačević.

On je naveo da će predstojeće pripreme mnogo značiti ekipi.

"Očekujem da tokom priprema podignemo formu i spremni dočekamo ovogodišnju premijeru sa Javorom. Mnogima će pripreme dosta značiti, jer je nekolicina iz raznoraznih razloga preskočila prethodne. Sledi nam borba za mesto u timu, svi krećemo sa istih polaznih tačara",
kazao je Kovačević.

Po njegovim rečima, konkurencija u klubu je velika "što je najbolja osnova za dobar rad i treniranje".

Fudbaleri Zvezde će se okupiti u petak, 10. januara na početku priprema za prolećni deo sezone.

Beta

Pogledajte još