Neda Ukraden traži dedu za unuke!

Božić u domu pevačice Nede Ukraden veoma je veseo pored njenih unuka, dvoipogodišnjih bliznakinja Aleksandre i Nede. Nedina ćerka Jelena u osmom je mesecu trudnoće, pa su mazimice jelku okitile sa bakom, koja im je spremila pregršt poklona.

- Njih dve su mom životu dale posebnu dimenziju. Kada čujem njihove glasove, ništa lepše mi ne treba. Oduvek sam želela da imam više dece, ali mi se nije dalo. Bila sam jedinica, a onda je i moja ćerka ostala sama, a kada se udala, insistirala sam da odmah prave decu i imaju ih što više - priča Neda, dok njena imenjakinja peva čuvenu pesmu svoje bake “Zora je”.

Za to vreme Aleksandra trči za maltezerom Dejom, koji im je, kako kažu, kao član porodice. Dok otvaraju poklone i traže da im stavljaju sjaj na usne, baka im priča o irvasu koji vozi Deda Mraza i peva sa njima.

- Iako su bliznakinje, potpuno su različite. Još je rano da govorimo o pevačkom talentu, mada Aleksandra češće peva, dok Neda ima prodorniji glas. Svakim danom me raduju novim rečima i umećem da nađu pesme i crtane filmove na internetu, mada najviše vole ruske crtaće - ponosna je baka Neda.

Na pitanje da li će se posvetiti svom životu i naći partnera, pevačica nam je priznala da je tri puta bila na korak do ponovne udaje.

- Nema te žene koja ne želi ljubav sa muškarcem pored koga će da ostari. Bila sam nekoliko puta na ivici da stanem na taj ludi kamen, ali mi se nije dalo. Nismo izdržali probleme i okolnosti koje su bile protiv nas, ali rezultat je da još tražim onog pravog. Volim slobodu, putovanja, protivnik sam stega i polaganja računa, pa ako znate nekog takvog, recite mu da je konkurs otvoren - kroz osmeh kaže pevačica.

Ona ipak priznaje da uživa u trenutnom statusu.

- Sreća je i kada u mojim godinama mogu da uživam u životu slobodna. Muškarci koju su moji vršnjaci traže klinke od 20 godina, a meni ne pada na pamet da bijem bitku sa mladošću.

Neda kaže da je njen životni uspeh to što je vaspitala ćerku da bude dobra majka i supruga i najviše od svega u novoj godini želi da Jelenin porođaj prođe kako treba i da joj na svet donese zdravog unuka.

"Kriminalci mi nisu gradili karijeru"

Neda kaže da se ceo život borila bez ičije pomoći.
- Sve sam postigla zahvaljujući radu i pozitivnom stavu. Nisu mi bili potrebni nikakvi kriminalci da sa njima tikve sadim kako bih napredovala, na šta sam posebno ponosna. Nisam dozvolila ni da me zlo iskompleksiranih ljudi otruje ni kada su mi 1992. godine minirali porodičnu kuću, koju sam sagradila na dedinoj njivi. Znala sam da je to tada bila poruka nekih zlonamernih ljudi, ali takvima se nikada nisam bavila i uspela sam da moja muzika nema granice. I danas pevam u svim repulikama bivše Jugoslavije i mirno spavam. Izabrala sam teži put uspeha, ali temeljniji - kaže Neda.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.