Pristala da joj drugarica sipa kiselinu u lice da bi "postala poznata i obogatila se"?!

Naomi Oni (21) je optužena da je organizovala napad na sebe, tako što je zamolila drugaricu Mari Konije (21) da “se pravi da je prati” i da joj baci kiselinu u lice. Oni je negirala ove optužbe.

Tužioci tvrde da je Konije pratila Onijevu, sa velom preko lica, a potom joj bacila sumpornu kiselinu u lice nedaleko od njenog doma.

Slike sa sigurnosne kamere: Naomi, devojka sa rozom kesom na snimku, se vraća kući, dok je njena drugarica odmah iza nje, sa velom preko lica

Odbrana sa druge strane tvrdi da je sve to bio deo plana kako bi se Onijeva obogatila i postala poznata.

Onijeva je danas tvrdila da nije bila opsednuta plastičnom hirurgijom, i devojkom Kejti Pajper, koja je doživela sličan napad kiselinom, iako je istorija pretraživanja u njenom računaru pokazala suprotno.

Ona je navela da nije bila opsednuta Pajperovo, nego ju je njena priča dirnula.

Naomi se donekle oporavila, ali do kraja života će imati ožiljke na licu

Odbrana je ipak tvrdila da je ona u jednom trenutku prokomentarisala da “ne bi bio kraj sveta da joj se desi ono što se desilo Kejti Pajper, pošto je ona verovatno napredovala u karijeri zahvaljujući tome”.

Oni je negirala da je to ikada rekla.

Odbrana je takođe tvrdila da je posećivala razne sajtove plastičnih hirurga, na šta je Onijeva rekla da je to zato što nije verovala da je preterano lepa.

Izvor: Blic