Ovo su najpoznatiji incestni parovi holivudskih klasika

0

Preko prisnog odnosa majke i sina u filmu "Psiho" do novijih preljubnih afera unutar porodice u seriji "Igra prestola" između Lanistera, u filmovima i serijama često nas zgroze incestima. Pogledajte neke od najpoznatijih incestnih parova.

Džejmi i Sersei Lanister, “Igra prestola”

Brat i sestra Džejmi i Sersei Lanister nose tajnu od kada su bili deca. Ljubavnici rođaci imaju troje dece Mirselu, Tomena i sociopatu kralja Džefrija.

Luk Skajvoker i princeza Leja, “Ratovi zvezda: Epizoda IV”

Njih dvoje zaista nisu imali mnogo hemije na početku. Leja je na početku samo poljubila Luka da bi napravila ljubomornim Hana Sola. Vremenom, Luk i Leja otkrili su da su deca Padme Amidale.

Marti i Lorejn, “Povratak u budućnost”

Ne krivite Lorejn (igra je Lea Tompson), za to što se zaljubila u njenog sina koji se vratio u prošlost. Ipak, priznala je da je ljubljenje sa njim bilo kao da je ljubila brata.

Norma i Norman Bejts u filmu “Psiho”

Norma i Norman imaju veoma blizak odnos majke i sina. Ovde je prikazano kako leže zajedno, a na kraju on čuva njen leš u podrumu dok se oblači u njenu odeću i ubija druge ljude.

Dekster i Debra Morgan, “Dekster”

Dekster i Debra nisu u krvnom srodstvu, ali su bliski kao rođaci zbog načina na koji su odgajani i zbog njihove bliskosti. U početku se čini da u njena osećanja samo romantična i podstaknuta sugestijom svog terapeuta. Međutim, stvari postanu kompleksne i veoma loše.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.