Jokanović želi pozitivan rezultat na Kipru

BEOGRAD, 28. jula 2009. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je da će njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici protiv kiparskog Apoela pokušati da ostvari pozitivan rezultat, pošto je cilj srpskog šampiona plasman u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati igraju u Nikoziji protiv Apoela, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Pokušaćemo dobro da odigramo utakmicu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultat koji može da nam obezbedi miran revanš u Beogradu. Želimo isto što i navijači Partizana - dobar rezultat i plasman u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", rekao je Jokanović uoči puta na Kipar.

"Crno-beli" su u drugom kolu kvalifikacija ukupnim rezultatom 12:0 eliminisali ekipu velškog šampiona Rila.

Kapiten Partizana Nenad Đorđević rekao je da se ekipa dobro pripremila za sutrašnju utakmicu i da je cilj "crno-belih" pobeda na Kipru.

"Dobro smo se pripremili i sa mnogo optimizma putujemo na Kipar. Ne želimo da se vraćamo na utakmice sa Rilom, jer nas iz runde u rundu čekaju sve teži protivnici. Očekujem dobru utakmicu i pobedu", rekao je Đorđević.

Đorđević je dodao da njegove saigrače ne plaše velike vrucine na Kipru, pošto je prethodnih dana bilo oko 40 stepeni Celzijusovih, ali ni najave navijača Apoela da će napraviti sjajnu atmosferu.

"Ne možemo da biramo, ali ni ne razmišljamo o tim stvarima, već samo o utakmici. Navikli smo na dobro navijanje jer mi imamo odličnu podršku na našem stadionu. Navijači Partizana su najbolji navijači u Evropi", dodao je Đorđević.

Odbrambeni igrač Partizana Mladen Krstajić povredio se na treningu u ponedeljak, zbog čega je njegov nastup na utakmici neizvestan, dok su ostali fudbaleri spremni.

Apoel je u drugom kolu kvalifikacija ukupnim rezultatom 5:0 pobedio Strejmur sa Farskih ostrva. Kiparsku ekipu predvodi srpski trener Ivan Jovanović, a u timu je i bivši fudbaler Partizana Nenad Mirosavljević.

Pogledajte još