RECEPT I UPUTSTVO: Lek za topljenje kamena u bubregu i žuči

Sastojci:
- 250 g šećera u prahu,
- 0.25 l maslinovog ekstra devičanskog ulja,
- 250 g limuna sa korom
- 250 g peršunovog korena (samlevenog) i
- 250 g meda
(ili jednake količine svih sastojaka)

Uputstvo:
Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od hemikalija. Nakon što limun očistite, isecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije. Koren peršuna ogulite i isecite na komadiće i sameljite ga kao i limun. Sve pomešajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mešajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme sa kmenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smese ujutro na tašte i uveče pred spavanje. Smesu je potrebno držati u frižideru sve vreme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za rešavanje većine problema sa peskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je da popijete dve navedene mere. (Nakon što potrošite prvu, napravite još jednu smesu jer je kvraljiva te se pravi po meri od 250 grama po sastojku). Smesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je delotvorna.

Njen sastav je vrlo prijatnog ukusa i jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti uporedo sa osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vreme korišćenja terapije treba da piju što veće količine tekućina , najbolje vode.

Izvor: ZdravljeBEZdoktora
Foto: theelliotthomestead.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.