Adrijana Lima otkrila koji je njen najveći porok

Tridesetdvogodišnja brazilska manekenka Adrijana Lima koja je već 13 godina model "Victoria's Secreta" otkriva tajne dobrog izgleda i šta se to nalazi na njenoj trpezi kada priprema reviju.

Adrijana Lima imala je svega 18 godina kada je postala Viktorijin anđeo i sada priznaje da sada prema njemu mora mnogo drugačije da se ophodi.

"Prošlo je već 13 godina od kada sam deo "Victoria's secreta", a za to vreme sam se dva puta porodila pa je moje telo sada veoma drugačije.

Moj metabolizam se definitivno usporio pa moram da budem pažljiva kod izbora hrane", kaže Adrijana.

Kada se šou "Victoria's secreta" približi Adrijana kaže da mora da pazi šta jede.

"Tri nedelje pre revije veoma pazim šta jedem. Kada intezivno vežbate neophodni su vam proteini i ugljeni hidrati zbog energije. Sve što treba uraditi je paziti na veličinu porcije", kaže Adrijana i otrkiva šta se to nalazi na njenoj trpezi kada se priprema za reviju.

"Za doručak jedem kajganu sa brokolijem, spanać i ovsene pahuljice. Za ručak jedem grilovanu ribu, povrće pripremljeno na pari sa soja sosom, a za večeru posno meso i dosta povrća. Ukoliko tokom dana ostanem gladna za užinu grickam šargarepu, celer, brovnice i kupine", otkriva Adrijana i dodaje da ipak ima i slatke poroke.

"Moj najveći porok je čokoladna torta", priznaje prelepa manekenka.
Ona je prošle godine izašla na pistu samo osam nedelja nakon porođaja zbog čega je morala vredno da trenira. Od tada Adrijana je veoma posvećena treninzima i vežbanju.

"Za pripremu poslednjeg šoua nisam imala vremena za vežbanje kao ranije. Veoma je teško pronaći vremena za vežbanje kada imate dvoje dece. Deca su mi prioritet. Posle porođaja sam želela odmah da budem u formi pa sam imala malo intenzivnije trenige. Ja se osećam odlično, ali ljudi oko mene kažu da previše vežbam", kaže ona.

Adrijana otkriva da je tajna njenog dobrog izgleda u boksu i vožnji bicikla sa mužem Markom Jarićem po Majamiju.

"Boksujem dva puta nedeljno. Boks je odličan i za telo i za um i od njega imate najbolji mogući izgled. Uz to je boks i veoma izazovan. Kada putujem, obavezno pakujem vijaču da bih mogla da odradim trening gde god da se nalazim. Posle boksa, velika ljubav mi je vožnja bicikla sa mužem", priznaje slavna manekenka.

Izvor: 24sata

Pogledajte još