Radionica Integracije u januaru: Slabovidi glumci ponovo igraju Samjuela Beketa

Reditelj Nebojša Dugalić je uradio i adaptaciju komada, a uloge poverio Nedeljku Ložajiću, Vesni Radulović, Milici Gojković, Ljiljani Trbulin, Zorici Trifunović i Stefanu Pantiću.

U predstavi je živa muzka koju izvode Ana Čurčin, Stefan Pantić i Nebojša Dugalić.

(old_image)


Ulaz slobodan

Radionica Integracije

Od septembra 2008. godine, Radionica Integracije radi na kreiranju i realizaciji programa namenjenih slepim, slabovidim i osobama sa drugom vrstom invaliditeta ali i svim ostalim pokolnicima kvalitetnog stvaralaštva i biranih umetničkih vrednosti.

Cilj Radionice Integracije takođe je da osobe sa invaliditetom ne ostanu samo posmatrači kulturnih dešavanja u Radionici već da budu istinski učesnici i stvaraoci naših programa.

Osim rada na programima, organizovanja susreta sa umetnicima i drugih oblika druženja osoba sa invaliditetom, Radionica Integracije svoja nastojanja usmerava i na šire građenje odnosa sa institucijama. Taj rad – postepen, uporan i strpljiv – usmeren je ka motivisanju, angažovanju članstva i neposrednoj saradnji sa rukovodstvima organizacija osoba sa invaliditetom, sa kojima su već uspostavljeni čvrsti i obostrano inspirativni kontakti.

Radionica takođe radi i na animiranju najšire javnosti, što većeg broja takozvane “videće” publike, kojoj predstavljamo talente, sposobnosti, umeća i nemala dostignuća osoba sa ivaliditetom.


Radionica Integracije se nalazi u ulici Braće Krsmanović 28a (Bara Venecija)

(old_image)

Pogledajte još