Saznajte zašto muškarci "nestaju" iz vašeg života

"Na našem prvom izlasku, kliknuli smo, poljubili se i ostali zajedno do dva ujutru. Ali posle nedelju dana, nisam to više osećao, šta god to bilo. Znam da je trebalo da joj se javim, ali nekako nisam imao snage. Volje. Želje. Nisam postao duh (i iznenada nestao), ali jesam izbledeo. Sve ređe sam slao poruke, a one su bile sve nejasnije i hladnije... Dok konačno nisam prestao da odgovaram. Znam da žene mrze ovaj potez. Nema zaključka i nije fer"

Evo zašto se tako nešto dešava:

1. Zaključio je da niste dobra kombinacija
U zadnjem delu mog mozga živi mali goblin. Postavlja mi pitanja u stilu: "Šta ako postoji bolja?" i "Zar nema čudna stopala?". Ponekad uspevam da ga ućutkam. Ponekad on pobedi. Ako zaključim (osnovano ili neosnovano) da nismo jedno za drugo, prestanem da se trudim. Pretvaranje u duha je neka vrsta bele laži. Nije idealno, ali nije maliciozno.

2. Upoznao je neku drugu

To je jednostavno i brutalno, ali dešava se. Vuk, dvadesetdevetogodišnji bankar, kaže: "Da, uradio sam to. Zato što je naišla bolja devojka". Surovo, Vuče.

3. On želi da sačuva svoj imidž
Muškarci žele da budu kul - uvek. "Ako odlučimo da je kraj, nekad ne znamo kako to da objasnimo, a da ne pokvarimo svoju sliku zabavnog ili dobrog momka"

4. Povređen je
"Ispario sam jer je devojka uradila nešto nepromišljeno", kaže Branko, tridesetčetvorogodišnji producent - "Ako mi nije do ulaganja truda, kako bismo prevazišli tu situaciju, idem dalje.“

5. Nesiguran je
"Jedna devojka sa kojom sam se zabavljao uvek je želela da plati večeru, zato što je zarađivala više od mene", kaže Dragan, dvadesetčetvorogodišnji student - "Kada je počela krišom da plaća konobarima pre nego što bih ja to učinio, poželeo sam da izađem iz te veze. Moj ego je odgovoran za to što joj nisam rekao razlog zašto sam prestao da joj se javljam.“

Ne brinite, ne pretvaraju se svi u duhove
"Nekoliko mojih ortaka kune se da to nije njihov stil. A pored toga, to nije isključivo muški manir. Nedavno sam izašao sa devojkom koja mi se baš dopala. Ona je divlja, seksi, izražava se tako lepo... Mazili smo se i smejali satima. Goblin je postavljao svoja pitanja, ali sam ga ućutkao. Sledećeg dana poslao sam joj poruku, govoreći sebi ovo je žena od koje nikada ne bih nestao. Nikada mi se nije javila"

Izvor: B92

Pogledajte još