Ovih deset "komplimenata" ne smete da joj kažete

E, pa da više ne biste grešili kad vam se svidi neka žena, proučite listu deset "komplimenata" koje ne smete da joj kažete.

1. Baš si se sredila
Iako ste možda mislili najbolje, njoj se to neće svideti. Ako ovo čuje, većina žena će pomisliti "aha, šta to znači? Da sve ostalo vreme izgledam kao g...?!"
Čak i ako to nije istina, želimo da živimo u uverenju da smo privlačne tokom većeg dela vremena, a ne samo "u posebnoj prilici". E, pa, pustite nas da živimo u tom uverenju.

2. Izgledaš tako mlado!
Da, na prvu loptu se čini da su to reči od kojih će svaka žena da zatreperi. Ne, neće. Znate li zašto? Pa, većinu svojih tinejdžerskih godina žene se trude da šminkom nabace koju godinu i da izgledaju starije kako biste ih ozbiljnije shvatili. I sad, kad su napokon odrasle, žele da se to uvaži, a ne da ih neko stalno podseća da bi lako mogle da prođu kao 15-godišnjakinje.

3. Bila bi lepša da se češće smeješ!
Ha-ha. Ne, od ovog komplimenta žena se neće smejati. Žene nisu lutke i ne smeju se po porudžbini. Naravno, pomoći će ako kažete nešto smešno. Umesto ovakvog "komplimenta".

4. Sviđa mi se kakva si osoba!
Ako kažete ovo ženi koju ste upoznali preko interneta, nemojte da se nadate da će veče da se završi uspešno. Otpisaće vas zbog neumesnog komentara i sigurno se zbog vaših reči neće osjećati bolje. Druga je stvar ako to kažete nekome s kim ste dugo u vezi.

5. Ti nisi kao ostale žene!
A, kakva sam onda ja? Nenormalna? – pomisliće nakon vaše primedbe. Ovo očigledno nije baš dobar način da se pokrenete s mrtve tačke s devojkom koja vam se sviđa.

6. Ah, ti si tako nevina!
Ako joj tako nešto kažete za šankom bara, pomisliće da vas podseća na vašu mlađu sestru. A to sigurno ne želite.

7. Izgledaš mi kao devojka koja zna kako da se dobro provede.

Možda ste mislili da bi s njom bilo zabavno da odigrate partiju bilijara, ali njoj u glavi zvoni "on misli da će me samo tako odvesti u krevet".

8. Možeš dosta da popiješ za jednu devojku (i svaka varijacija na temu).
Pametna si... za jednu devojku. Recite to nekoliko puta na glas. Ne zvuči baš najbolje, zar ne?

9. Tako si slatka!
Slatka se u ženskoj glavi prevodi kao "možda nisi najbolje građena, a i lice ti baš nije nešto, ali s tobom je baš zabavno". Nijedna žena ne želi ovo da čuje.

10. Bolje da ljulja nego da žulja ili izgledaš baš zdravo
Mislili ste najbolje, ali nije dobro. Ni blizu. Nakon ovakvog komentara ona će shvatiti da ste svesni njenog viška kilograma i to joj se neće svideti.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Morguefile

Pogledajte još