NI DA ČUJE: Voditelj X Faktora prekida spekulacije o otkazu!

0

Slavko, koji za sebe kaže da je multimedijalni umetnik, prekida spekulacije o tome da je dobio otkaz posle samo jedne emisije i ističe da produkcija u potpunosti stoji iza njega. Na njegovo mesto, navodno, trebalo je da dođe Vlada Stanojević.

– Nema govora o mom odlasku. Video sam se sa ljudima iz produkcije, oni su vrlo zadovoljni mojim učinkom i ja ostajem na istom mestu na kojem ste me videli i prošlog puta, odnosno i dalje ću voditi emisiju – kategoričan je Kalezić.

Produkcija šoua “X faktor“ nema u planu da zameni Kalezića. Sagovornik blizak ljudima iz emisije kaže da su oni oduševljeni Slavkom.

– Ma, kakav otkaz. To su samo pokušaji sa strane da se pomrse računi. Produkcija nema u planu nikoga drugog i Slavko je tu i ostaće tu – kaže sagovornik.
Zvanično saopštenje iz produkcije ovog muzičkog prjekta bilo je šturo, ali jasno.

– Stojimo iza njega u potpunosti – saopšteno je.

Inače, kako je Slavko rekao za “24 sata“, on je prvenstveno školovani glumac, ali nije na odmet da širi svoj opus. Magistrirao je glas, a 2012. godine imao je i jedinstvenu priliku da upozna Marinu Abramovič, sa kojom je i dalje u kontaktu preko mejla. Inače, Slavko je široj sprskoj javnosti postao poznat pre šest godina kao dečko Marije Šerifović.

– Stavio sam tačku na tu priču i samo mogu da kažem da mi ta veza nije ni odmogla, ni pomogla. Ja sam Slavko Kalezić, osoba za sebe i gradim svoju karijeru na svom imenu. Inače, imam pripremljen kompletan muzički album i samo čekam pravi trenutak da ga plasiram – kaže ovaj glumac/pevač/plesač/voditelj, sa ponosom ističući da je veliki narcis, ali i duhovno biće.

24sata.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.