Kad pomislimo da smo videli sve: Pogledajte koji je najbizarniji muški fetiš!

0

Britanci su snimili dokumentarnu emisiju o muškarcima koji uživaju u svojim fetišima oblačeći se kao ženske lutke, nastojeći tako da postanu sopstvena fantazija idealne žene.

Lutke su tajno udruženje muškaraca koji vode dvostruki život. Postoji na hiljade naizgled običnih, porodičnih muškaraca koji u slobodno vreme uživaju navlačeći na sebe gumena odela i maske, ali većina njih ovaj fetiš čuva isključivo za sebe i veoma je teško, uglavnom nemoguće, saznati ko se krije iza maske.

Ovaj dokumentarac duboko zadire u privatnost osoba koje troše sate i novac da bi stvorili svoj gumeni alter ego.

Jedan od učesnika emisije je 70-godišnji Robert koji objašnjava zašto uživa u svom hobiju. On je poslednjih šest godina svaki slobodan trenutak posvetio svom drugom životu u kome postaje Šeri.

Zamislite predivnu ženu kako korača ulicom. Tako i vi odjednom postajete lepa osoba i privlačite pažnju, a pažnja je nešto što nisam imao u životu – izjavio je Robert.

Iako se svom hobiju godinama posvećivao u velikoj tajnosti, odlučio je da Šeri izvede u javnost, na okupljanje živih lutaka u Mineapolisu. Glavni organizator okupljanja je Džon, odnosno Dženifer, koji je privatno viljuškar i otac šestoro dece.

Pogledajte video:

Izvor: Vesti online

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.