Trajković: Došao sam u najveći klub u Srbiji

Pouzdani defanzivac, rođen 1989, karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, kasnije je igrao za Radnički iz Sombora, a boje Novosađana branio je od 2010. godine.

"Bilo je dosta muke dok sam konačno stigao u Partizan, trebalo je to da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo. Međutim, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji. Motiv za dolazak u Partizan bio mi je i trener Marko Nikolić, koga smatram odličnim strategom i čovekom, normalno, tu je i titula šampiona koje sam željan kao i svaki pravi sportista", izjavio je Trajković za sajt crno-belih.

On će se u Partizanu pridružiti bivšim saigračima iz Vojvodine, Miroslavu Vulićeviću i Petru Škuletiću, i ponovo će raditi pod vođstvom trenera Nikolića.
"Nadam se da ću uz Nikolića još više napredovati, jer igranje u šampionskom timu podiže svakog pojedinca i poboljšava njegove igračke kvalitete", poručio je Trajković, koji će nositi crno-beli dres sa brojem 15.

Trajković je prošle godine pozvan prvi put u reprezentaciju Srbije za prijateljsku utakmicu protiv Kipra, ali nije debitovao.

Promocija novog pojačanja Partizana biće obavljena u subotu od 12 sati u pres sali na stadionu u Humskoj.

Šampion Srbije u ovom prelaznom roku pre Trajkovića angažovao je Nikolu Drinčića, Miroslava Vulićevića i Petra Škuletića.rskom Gazijantepu, ali je otpušten zbog noćnog života. Sada se spekuliše gde će dalje, a pominje se i ime srpskog šampiona.

Pogledajte još