Četiri načina kako žene vrte frajere oko malog prsta

Žene obožavaju da komplikuju stvari, naročito kada su na početku neke veze. Tada vrlo rado stavljaju partnera na ispit, vole da zabibere čorbu kada god im se pruža prilika i iskušavaju ga na razne načine ne bi li proverile njegovu reakciju. Upravo zbog toga, početak veze, koliko god bio interesantan i zanimljiv, zna ponekad i da bude pun intriga zahvaljujući upravo damama. Evo koje "igrice" žene najčešće igraju.

Igra čekanja
Ne postoji žena na ovoj planeti koja nije usavršila igru u kojoj kasni i tako prisiljava muškarca da je beskonačno čeka. Ženama je to zabavno, zbog toga se osećaju kao da su važne i dominantne u vezi.

Igra mamca
Igra mamca je uobičajena kod većine žena koje su u dvadesetim ili tridesetim godinama. Žene često pitaju svoje muškarce da li izgledaju debelo u određenoj haljini. Ukoliko muškarac kaže da izgledaju popunjeno, to neće doneti ništa dobro, a ukoliko odgovore “ne”, žene će osećati da njihove partnere jednostavno nije briga. Zato pazite šta govorite.

Igra nedostižne devojke
Ovo je još jedna igra koju svaka žena igra na početku veze, bez obzira na godine. Žena to radi da muškarca “spusti na zemlju”, da se oseti važnom ili da sazna da li je vredan njene pažnje.

Igra u kojoj žene glume da ne znaju nešto da urade
Većina žena zna da obavi određene poslove, ali ipak traže od muškaraca da to urade za njih, praveći se da ne znaju. To su otprilike igrice kojima se žene služe kako bi od muškaraca dobile ono što žele.

Izvor: Haber.ba
Foto: Morguefile

Pogledajte još