Gašićev sin odustao od Zvezde

Gašić, koji je potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je novinarima na parkingu ispred stadiona Zvezde, da se pre dva meseca dogovorio sa potpredsednikom fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojšom Čovićem da njegov sin Milan (19) dođe na probu.

"Istina je da sam se pre dva meseca video sa Nebojšom Čovićem i predložio mu da moj sin dođe na probu. Tako smo se dogovorili. Nismo tražili ni dinara, ni stanarinu, samo probu. Moram da zaštittim sina, jer je ovo dobilo sasvim drugačiju konotaciju. Političku", rekao je Gašić, preneo je portal Mocartsport.

Fudbaleri Zvezde su se u petak okupili povodom početka priprema za prolećni deo šampionata, a među igračima je bio i Milan Gašić. Mediji su spekulisali da je on neko vreme igrao za mlađe kategorije Trajala i Napretka i da je profesionalno igrao samo mali fudbal.

Gašić je rekao da je njegov sin bio reprezentativac i da je prošao sve omladinske kategorije Napretka, da je školovan fudbaler i da nije igrao u balonu i na livadi. Dodao je da njegov sin nema ugovor, da ne
želi da zauzme ničije mesto u timu i da je došao isključivo na
probu.

On je istakao da predsednik SNS Aleksandar Vučić nije ništa znao o dolasku njegovog sina na probu u Zvezdu.

"Ja jako volim SNS, a Aleksandar Vučić o ovome nije znao ništa, jer smatram da svemu ne bi trebalo davati političku konotaciju. Znam da je on čovek koji je najviše učinio da pomogne Crvenoj zvezdi. Zato mi je žao i zato ćemo mi danas da pođemo kući. Svoje dete mogu da izdržavam dok ne krene sa svojom biznisom ili bilo kakvom karijerom... Žao mi je i zbog njega", preneo je portal Mondo Gašićeve reči.

Kako navodi portal, mladi štoper je suznih očiju pred početak današnjeg treninga napustio svlačionicu crveno-belih.

Beta

Pogledajte još