Sara: Aki ipak nije za mene

Poznati pevač Andrija Marković i manekenka Sara Trajanović odlučili su da se posle dve nedelje emotivne veze raziđu! Naime, bivša farmerka nam je otkrila da putuje van Srbije za par dana i da Aki nije ispunio njena očekivanja.

- Da istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila - izjavila je Sara za “Alo!”

Bivša farmerka nam je otkrila i da putuje van Srbije za par dana.

- Uskoro odlazim na put i neću biti u Srbiji nekoliko meseci. Nisam želela da obavezujem nikoga da me čeka i da dajem prostora da se bilo šta dešva meni iza leđa. Nisam pristalica da baš o svemu pričam javno, ali kako je naša veza počela pred očima svih gledalaca, osećam da dugujem našim fanovima objašnjenje da smo se razišli u miru i da nema prostora bilo kakvim insinuacijama - rekla nam je Trajinovićeva.

Izvor: Alo

Pogledajte još