Novi rekord: Preko 11.000 ljudi već spremno za EXIT 2014!

Petnaesto izdanje EXIT festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnu novinu - sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT, održaće se od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će se od 15. do 17. jula po prvi put do sad održati na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Iskoristi poslednju šansu da dobiješ kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo danas i sutra do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Od 15. januara cena četvorodnevne ulaznice za EXIT festival biće 5.990 din, dok će komplet EXIT AVANTURA (EXIT + SEA DANCE) moći da se kupi po ceni od 6.990 dinara. Posebne ulaznice za SEA DANCE festival biće puštene u prodaju naknadno.
Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE 4.490 dinara. Više o ulaznicama na www.exitfest.org

EXIT TRIP PAKETI - ULAZNICE, PREVOZ I SMEŠTAJ OD 7.900 dinara!

Iskoristi festivalske aranžmane posebno dizajnirane za nezaboravni letnji provod, uz vrele julske noći, kampovanje pod vedrim nebom, putovanja sa ekipom, bezbroj utisaka i nesvakidašnje trenutke s mladim ljudima iz čitavog sveta! Samo još danas i sutra kupi pakete po posebnoj ponudi:
EXIT PAKET koji obuhvata ulaznicu za EXIT, prevoz iz tvog grada do Novog Sada i nazad, kao i smeštaj u EXIT kampu već od 7.900 dinara.
EXIT AVANTURA PAKET koji obuhvata ulaznice za EXIT i SEA DANCE, prevoz iz tvog grada do EXIT festivala, od EXIT-a do SEA DANCE festivala i nazad u tvoj grad, kao i kamp u Novom Sadu i na Jazu već od 13.900 dinara.

Promotivna ponuda traje do 14. januara do kraja dana. Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa na http://www.exittrip.org/srp/ .

Pogledajte još