Ljubavni horoskop za 13. januar

OVAN
Strelac vam daje na znanje da ga nervira vaša nervoza a vama se čini da se po mnogim pitanjima ni za šta ne pitate. Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku.Moguća ljubomorna scena sa stalnim partnerom i bez jakog razloga.Ne odolevate šarmu osobe koja vam je uvek bila veoma naklonjena i jasno to davala na znanje.Ako vam se javi nekadašnja simpatija, bićete prilično raspoloženi i prijateljski nastrojeni.

BIK
Sa mnogo entuziajazma pristupate rešavanju praktičnih problema naročito ako vam je partner rođen u znaku Vage ili Vodolije. Spremni ste da stalnom partneru učinite uslugu a verovatno će vas pozvati negde na izlazak On možda očekuje od vas da budete malo strastveniji i zabavniji i zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.

BLIZANCI
Današnji dan može biti stresan ako niste spremni da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak, Ovan ili Blizanci. Ipak, možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Lava ili Vage i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma naklonjen. Ako se radi o osobi koja živi u inostranstvu, dobićete poziv za izlazak.

RAK
Spremni ste da se suočite sa problemom ili da se izvinite na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro.Lav želi izlazak sa vama a neki Strelac i Vaga vam pružaju podrušku u vezi sa načinom na koji želite da rešite ljubavnu dilemu koja se verovatno odnosi na jednog Lava.

LAV
Nemojte dozvoliti Vagi ili Biku da vam se nametnu ako ne želite njihovo društvo. Možda neka prijateljica ima potrebu da vam nešto kaže u poverenju,naročito ako se radi o osobi koja ima ozbiljene probleme. Dobro se slažete sa jednom Vodolijom koja odavno pokazuje svoje simpatije prema vama čak i ako niste slobodni. Ukoliko imate nekakve sumnje da li vam je partner veran, bolje se dalje ne raspitujete na tu temu.

DEVICA
Uran u Ovnu i Mesec u Blizancima vas čine veoma nestrpljivim i pokušaćete da nađete neko kompromisno rešenje ukoliko se budete videli sa Ovnom, Jarcem ili Vagom.Ova pozicija Meseca uglavnom vas čini nervoznom ali pošto verovatno očekujete nečiji poziv.Ako se radi o partneru rođenom u znaku Raka koji se ponaša ljubazno prema vama, imaćete mogućnost da se sretnete negde gde će vam biti prijatno u njegovom društvu.

VAGA
Poslovi sa osobama koje žive u inostranstvu mogu doneti interesantan susret ili ćete uspeti da se danas vidite sa osobom koja vam je posebno draga. Dopadate se osobi koja moguće radi sa strancima ili često putuje u SAD.Mnogi misle za vas da vodite dvostruki život i da niste baš pouzdani kao ljubavni partner.Nemate mnogo strpljenja za neke nove udvarače iako ih ima dosta u vašem okruženju.

ŠKORPIJA
Danas ćete biti nervozniji nego inače, jer će nekoliko njih pokušati da privuku vašu pažnju u većem društvu ali niko ko vam se naročito dopada. Ako se budete sreli sa nekadašnjim partnerom, ne bi terbalo da razgovarate o nekim neraščišćenim odnosima koje imate mogućnost da sredite.Mesec u Blizancima svojim položajem nikako vam ne odgovara tako da ćete verovatno pokušati da izbegnete neprijatne susrete.

STRELAC
Dobro se slažete sa osobama rođenim u znaku Ovna ili Vodolije ili sa onima koji su spremni da vam učine neku vrstu usluge, da vam se dive ili da vam ugađaju. Ne napušta vas optimizam kada je u pitanju veza sa jednim Rakom, Bikom ili Vodolijom. Neki drugi Strelac ili neka Vaga mogu biti posrednik između vas i nekog ko vam je velika simpatija. Moguć je susret sa osobom koje je veoma talentovana za neku umetnost.

JARAC
Tražite način kako da ispravite grešku u odnosu na nekoga prema kome niste bili fer. Dobićete mogućnost da se sretnete sa osobom koju simpatišete a viđate na poslu i biće vam prijatno, naročito ako se radi o nekom koga površno poznajete. Pokušavate da se prilagodite nekim novim okolnostima u privatnom žvotu.Verujete da je jedan Rak spreman da vam mnogo toga oprosti naročito ako je došlo do nekih malo težih reči.

VODOLIJA
Dopada vam se osoba koja je prema vama veoma uzdržana i koja ne pokazuje da li prema vama bilo šta oseća. Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često manja raspoloženje, danas možete dati sve od sebe da bi se ta osoba dobro osećala u vašem društvu.Možete očekivati veliku popularnost u društvu zbog svog posla ali vas verovatno interesuje jedan Jarac koji nema mnogo vremena za vas.

RIBE
Spremni ste da se suočite sa problemom na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Bik vas savršeno razume a Vaga i Vodolija vam pružaju podršku da budete istrajni u vezi koja je za vas veoma značajna ma šta ko pričao i komentarisao.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još