Soraja i Miha zajedno proveli noć na Kopu!

Iznenađenje

- Oni su nedavno ponovo počeli da se čuju telefonom i zaboravili su na nesuglasice zbog kojih su se rastali. Soraja je s drugaricama provela pet dana na Kopu, a on je s društvom došao na jednu noć. Ona nije znala za njegove namere - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje:

- Siniša ju je pozvao i rekao da je stigao, a ona nije mogla da veruje. Bio ju je strah da se vidi s njim, jer je na planini u to vreme bilo mnogo ljudi koji poznaju Mihu, ali ipak nije mogla da odoli. Izašla je s drugaricama na večeru, a nakon toga je, vodeći računa da je niko ne primeti, stigla u apartman, u kojem su zajedno proveli strasnu noć. U zoru je otišla u hotel u kom je boravila, a on je posle doručka otputovao zbog utakmice u Italiji.

Vučelićevoj i Mihajloviću je teško palo što su samo jednu noć bili sami i što on nije mogao još da ostane.

- Mnogo su se uželeli jedno drugog jer se mesecima nisu videli ni čuli. Sutradan su ceo dan razmenjivali SMS poruke - kazao je naš izvor.

- Bila sam na zimovanju s društvom, i to je to. Ne razumem zašto i dalje potencirate tu priču! - kazala je kratko i prekinula vezu.

Kurir je pokušao da dođe da komentara od aktuelnog trenera Sampdorije, ali on je kažu ostao nedostupan.

Inače, Soraja i Miha započeli su tajnu ljubavnu aferu krajem maja prošle godine. Bivša učesnica „Velikog brata“ i tadašnji selektor reprezentacije uplovili su u romansu nedugo po završetku rijalitija, u kojem je učestvovala po drugi put, a razlika od 18 godina nije ih sprečila da se ljubav rasplamsa. Kurir je svojevremeno objavio i njihove vrele prepiske, a kad smo napisali da su se videli i u Barseloni, kad je Srbija igrala prijateljsku utakmicu s Kolumbijom, oni su raskinuli. I nisu se čuli ni videli nekoliko meseci.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.