Partizan počeo pripreme, Nikolić ne želi prerano slavlje

"Istina je da smo uradili korektan posao u prelaznom roku, a u sportu je jedina istina na terenu. Tek smo na početku puta i ne bih voleo da se stvara svečarska atmosfera i da se slavi nešto što još nije osvojeno i zasluženo na terenu", rekao je Nikolić u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Na početku priprema Nikoliću se javio 31 igrač, među kojima su i zimska pojačanja Nikola Drinčić, Miroslav Vulićević, Petar Škuletić i Branislav Trajković.

Prvog dana priprema za prolećni deo sezone, prvom timu priključena su dva igrača iz Teleoptika, Matija Ljujić i Dejan Georgijević.

Partizan posle 15 kola vodi na tabeli Super lige, sa bodom više od "večitog" rivala Crvene zvezde.

"Mnogo je posla ispred nas, 15 utakmica, svi znamo koji je cilj i šta nam je činiti. Imamo jasan cilj za koji treba da živimo i da ga uz puno truda i ostvarimo", kazao je Nikolić.

Crno-beli će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, od 21. januara do 1. februara biće u Antaliji, potom će se vratiti, a 5. Februara ponovo će otputovati u Tursku.

Partizan će tokom prvog boravka u Antaliji odigrati tri utakmice, a tokom drugog četiri, uključujući i generalnu probu za prolećni deo sezone protiv ukrajinskog Šahtjora.

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić rekao je da je uprava kluba dovođenjem novog trenera i kvalitetnih pojačanja uputila jasnu poruku da je osvajanje nove titule prioritet.

"Svi oni koji su u klubu kakav je Partizan nikada ne mogu biti zadovoljni onim što je učinjeno. Nošeni tom činjenicom, najuže rukovodstvo kluba je po završetku prvog dela sezone donelo važne odluke, da se dovedu novi trener i kvalitetni fudbaleri. Hteli smo da uputimo jasnu poruku celokupnoj sportskoj javnosti i navijačima da osvajanje nove titule jeste prioritet, ali i još bolja igra i još veći iskorak u Evropi", rekao je Jovičić.

On je poručio igračima da do tih ciljeva mogu da dođu samo uz dobar rad i igru i apelovao da učine sve što je potrebno tokom priprema kako bi se to ostvarilo.

Beta

Pogledajte još