Novi album Bekstrit Bojza u oktobru

NJUJORK, 29. jula 2009. (Beta) - Američki bend "Bekstrit Bojz" objaviće 6. oktobra novi album "This is Us", piše magazin Bilbord. Naslovni singl sa devetog albuma američke grupe, "Straight Through My Heart", može se čuti na MySpace stranici benda.

Album, na kojem ima 11 numera, pojaviće se posle albuma "Never Gone" iz 2005, kada su se članovi grupe ponovo okupili, i "Unbrakable" iz 2007. Članovi grupe, Nik Karter, Haui Dorou, Brajan Litrel i Ej-Džej Maklin učestvovali su u autorskom i producentskom delu posla na novom albumu. Numere su pisali njihovi višegodišnji saradnici Maks Martin, Ti-Pejn, RedUan, Soulšok i Karlin, Džim Džonsin i Klod Keli. Pored singla "Straigh Through My Heart", najavljene su i numere "Bigger", "Bye Bye Love" i "She's a Dream".

"Bekstrit Bojz" su u svetu za 12 godina prodali više od 76 miliona albuma. Grupa 27. septembra u Singapuru kreće na svetsku turneju. U Evropi će nastupati od 30. oktobra do 6. decembra, a datumi za severnoamerički deo turneje biće saopšteni naknadno.

Pogledajte još