VEROVALI ILI NE: Noći sa prostitutkom naplatio kao poslanički trošak

Šeliga, poslanik manje stranke desnice u donjem domu parlamenta, nije platio krajem 2012. godine za seks Magdaleni I, a ona je, kad je na televiziji videla da je njen dužnik poslanik u Sejmu, ponudila novi susret i snimila tajno njihove intimne scene u sobi jednog hotela u Lublinu.

Mlada pravnica koja se bavi i prostitucijom, zajedno sa drugovima koji su joj pomogli da snimi seks sa poslanikom, tražila je od njega 1.250 evra da snimak ne objavi.

Poslanik, međutim, nije hteo da se pomiri sa ucenjivanjem, tajno je snimio razgovor sa ucenjivačima i stvar prijavio policiji. Na njegovu žalost, afera je dospela u medije, a Šeliga, koji je računao na razumevanje svojih kolega poslanika, umesto toga našao se na meti kritika šta je kao porodični čovek tražio s prostitutkom i još joj povrh svega nije platio za uslugu.

Stranka ga je pre nedelju dana suspendovala, a dnevnik Žečpospolita objavio je sada još neprijatniji detalj skandala - da je svoje noći s prostitutkom naplatio kao poslanički trošak od Sejma.

Kancelarija Sejma potvrdila je da je isplatila poslaniku 155 evra za noćenja u hotelu Luksor 19. decembra 2012. godine, ukupno tri noćenja, uključujući i noć koju je prema dokazima policije proveo s prostitutkom optuženom za ucenu.

Izvor: 021.rs
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.