Dior oduševljen Srpkinjom: Dijana Raičević novo lice čuvene modne kuće

0

Dijana Raičević, model modne agencije „Forma Viva“, koja već neko vreme živi i radi u Milanu, za kratko vreme osvojila je italijansko modno tržište.

Dijana, koja je rodom iz Crvenke i ima 23 godine je sarađivala sa poznatim brendovima poput Prade, Vivien Westwood, Trussardi, već treću sezonu uspešno radi za Ralph Lorena, a od skoro angažovana je i za Dior.

Na pitanje kako se snašla u svetu modelinga Dijana odgovara:

Svet modelinga je izuzetno zanimljiv i dinamičan, ali pored upornosti i istrajnosti neophodna je podrška roditelja i matične agencije.

Dodaje da je konkurencijia velika, ali da mnogi modeli „Forma Vive“ rade na međunarodnim tržištima poput Pariza, Njujorka, Tokija, Londona i Milana, tako da se često sreće sa koleginicama i nije usamljena.

Česti dolasci scouting direktora velikog broja svetskih modnih agencija i uspeh naših devojaka u inostranstvu potvrđuju da je naša zemlja stekla status dobrog modnog tržišta za nova lica.
Mnoge devojke često zanima koje su to neophodne predispozicije za bavljenje modelingom:

– Ne postoji univerzalana formula za uspeh. Pored standardnih manekenskih predispozicija veoma je važno da manekenka ima izgrađenu ličnost i harizmu koja je može odvojiti od konkurencije.

Inace, od Nove godine naša najstarija i najuspešnija modna agencija, Forma Viva, započinje međunarodni plasman modela koji će biti potpuno besplatan. U Forma Vivi, kako je najavila direktorka Marija Savic Simic neće postojati troškovi obuke, razne članarine, a ni book fotografije neće biti obavezne. Sledeći kasting za nova lica biće odrzan 19. januara 2014. u 13h u hotelu „Holiday Inn“

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.