Uhapšen nakon što je na jutjub postavio snimak svoje bašte u kojoj gaji marihuanu

0

Vilijam Bredli iz Konektikata suočava sa brojnim optužbama nakon što je na Jutjtub postavio snimak na kome pokazuje svoju baštu u kojoj uzgaja marihuana.

Policija iz Klintona je uhapsila Vilijama Bredlija (46) u ponedeljak, nakon šestomesečne istrage.

Na snimku, Bredli kaže da uzgaja marihuanu jer mu pomaže da se bori sa rakom. Takođe kaže da želi da pokloni marihuanu ljudima kojima je potrebna iz medicinskih razloga.

“Dobrodošli u moj prelepi vrt. Kao što vidite, Bog mi je dao izobilje, čak više nego što mi treba, zato želi da dam onima kojima je pomoć potrebna”, kaže Bredli.

Na snimku kaže da je mesec oktobar i da uskoro planira žetvu. Policija iz Klintona je izjavila da im je Bredli poznat od ranije.

U 2008. godini uhapsili su ga na osnovu navoda da ima preko četiri kilograma marihuane. Na sudu se izjasnio krivim za posed marihuane sa namerom da je prodaje i osuđen je na dve godine uslovno.

U ponedeljak policija saopštila da je kod Bredlija pronašla oko kilogram marihuane, više od 20 grama hašiša, dve kesice kokaina i pribor za drogiranje.

Bredli je optužen za nekoliko zločina i zadržan je uz kauciju od 5.000 dolara. Još uvek nije poznato da li ima advokata.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.